Dolar %
Euro %
Gram Altın 2.393,27 -0,15%
Çeyrek Altın 4.019,00 0,37%
Yarım Altın 8.038,00 0,37%
Tam Altın 15.834,02 0,07%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
YENİ HAVALİMANI İÇİN KEPÇE ÇALIŞTI

YENİ HAVALİMANI İÇİN KEPÇE ÇALIŞTI

ABONE OL
07 Ağustos 2018, 15:05:25

Tokat Havaalanının küçük gövdeli uçakların olmayışı nedeniyle yolcu seferlerinin durması sonrasında yeni Havalimanının yapılıp da uçuşların başlayacağı tarih büyük bir hevesle beklenilmekteydi. En son, alt yapı ve üst yapı işlerinin ihalesi sonrasında temel kazısının ne zaman başlayacağı merak edilmekteydi.

PAZAR GÜNÜ TEMEL KAZISI BAŞLADI

            Yeni havalimanının yapılacağı Söngüt Köyü arazisinde, ihaleyi kazanan firma şantiyelerini kurdu ve geride bıraktığımız Pazar günü ilk kazı çalışması başlatıldı. Kepçe hafriyat işleri için kontak açtı.

TOKATLILAR DA ÇALIŞIYOR

            Hatırlanacağı üzere ilimiz işadamlarından Hakan Sessiz, havalimanı ihalesini alan firmanın hafriyat, inşaat vb. işlerde Tokatlı firmalara iş yaptırmasını, mal ve hizmet alımlarını Tokat’tan tedarik etmesinin sağlanmasını dillendirmişti. Hafriyat çalışmalarının başladığı şu günlerde hafriyat işini Kırıkkale’den gelen bir firma yürütürken kepçe, kamyon vb. ekipmanı Tokatlılardan temin edeceği, diğer yandan kalıp, demir, beton işlerini Tokatlı firmanın yürüttüğünü öğrendik. Şantiyedeki yetkililerin işçi temininde civar köylerdeki gençleri tercih edeceğinin bilgisini edindik.

DİKKAT!  BAŞKAN AL: “MİLLET OLARAK DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ’’
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet