Dolar 32,3400 -0.07%
Euro 34,8790 0.06%
Gram Altın 2.393,27 -0,15%
Çeyrek Altın 4.019,00 0,37%
Yarım Altın 8.038,00 0,37%
Tam Altın 15.834,02 0,07%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
BAŞKAN AL: “MİLLET OLARAK  DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ’’

BAŞKAN AL: “MİLLET OLARAK DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ’’

ABONE OL
18 Ağustos 2018, 08:34:26

Tokat İli Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mustafa Al, gündeme ilişkin son ekonomik durumları değerlendirdi. 15 Temmuz hain darbe girişiminde amaçlarına ulaşamayan şer odaklarının; Amerika liderliğinde Türkiye’de hır çıkartma çabasında olduklarını ifade eden Başkan Al, döviz üzerinde oynayarak ülkemizde iç karışıklık yaratma gayretinde olduklarını sözlerine ekledi.

Amerika önderliğinde yaratılan bu ekonomik teröre Türk halkının dün olduğu gibi, bundan sonra da asla boyun eğmeyeceğini dile getiren Başkan Mustafa Al, “vatanını ve milletini seven her Türk kendi sahip olduklarını değil, Türkiye’nin sahip olduğu değerleri önemsemektedir. Bizlerin ekonomik kayıplarından çok ülkemizin bekası önemlidir. Türkiye bir bütün olarak bağımsız ve her anlamda güçlü olur ise, bizlerin güçlü olması ancak o zaman anlamlı olur. Allah, birliğimizi, beraberliğimizi ve huzurumuzu kimseye bozdurmasın. Bu anlamda büyük bir fedakarlık ve hoşgörü içinde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve devletimize olan inancını her zaman diri tutan her Türk vatandaşına derin bir saygı duymaktayım. Biz de tüm muhtar arkadaşlarımızla beraber sonuna kadar devletimizin yanındayız.’’ dedi.

Başkan Mustafa Al’ın açıklaması sonrasında, Köylere Hizmet Götürme Birliği üyesi ve Ulaş Köyü Muhtarı Naim Söyler, aydınlık bir Türkiye için el ele vererek bu zor günleri mutlaka aşacaklarına olan inancını dile getirdi.

DİKKAT!  Afyonkarahisar Seçim Sonuçları 2023
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet