Dolar 32,4504 -0.15%
Euro 34,8290 -0.66%
Gram Altın 2.441,87 0,23%
Çeyrek Altın 4.123,00 0,02%
Yarım Altın 8.321,00 -0,74%
Tam Altın 16.317,56 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Amerikan Doları
Son Güncelleme: 23:59
Dolar Kaç TL? Dolar Kuru Canlı, 1 Dolar Kaç TL
ALIŞ 32,4246 SATIŞ 32,4504
GÜNLÜK DEĞİŞİM -0.15 %

Amerikan Doları FİYATI ÇEVİRİCİ

a
32.4246

Dolar Kaç TL? Dolar Kuru Canlı, 1 Dolar Kaç TL

Dolar Kaç TL? Dolar Kuru Ne Kadar? Canlı Dolar Kuru, 1 Dolar Kaç TL gibi sorularınızın tüm cevabı bu haberimizde. Sende Çevirici ile istediğiniz dolar adetini yazıp ne kadar ettiğini öğrenin.

Dolar/TL kuru hakkında en güncel bilgilere ulaşmak için Tokat Gazetesi Dolar Kuru sayfasını takip edin. Yatırımcılar, canlı döviz fiyatları sayesinde anlık olarak Dolar/TL ne kadar diye merak ettikleri sorulara cevap bulabilecekler. Ayrıca döviz yatırımcıları, dolar grafik bölümünde kur hareketlerini detaylı olarak inceleyebilecekler. Günlük, haftalık, aylık ve yıllık periyotlar için dolar grafikleri de mevcut. Dolar/TL kuru ne kadar diye merak ettiğiniz sorulara anında cevap almak için dolar çevirici özelliğini kullanabilirsiniz.

1 Dolar Kaç TL?

1 Dolar serbest piyasada son olarak 32,4246 TL'den satılırken, 32,4504 TL'den satın alınabiliyor. Dünkü kurla karşılaştırıldığında % -0.15 değişim göstermiştir.

1 Dolar Fiyatı1 Dolar Kaç TL
1 Dolar Alış Fiyatı32,4246 TL
1 Dolar Satış Fiyatı32,4504 TL

Dolar kuru sayfasından anlık olarak dolar alış ve satış fiyatlarını TL (Türk Lirası) karşılıkları ile görebilir, bugün hangi fiyatların üzerinden işlem yapıldığını takip edebilirsiniz. Grafik üzerinde bu fiyatlar saatler üzerinden yüksek ve düşük olarak gösterilmektedir. Eğer detaylı dolar kuru istatistiklerine değil, sadece anlık dolar alış ve satış fiyatlarına bakmak isterseniz, üstteki tablo üzerinden bu bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca önceki kapanış rakamları hakkında da bilgi edinebilirsiniz. Döviz çevirici alanında bulunan hesap makinesi ile dolar hesaplama işlemlerinizi yapabileceğiniz gibi, diğer dövizlerinizin de çevirim işlemlerini anlık döviz kurları üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Dolar Kuru Ne Kadar?

Dolar kuru, döviz piyasasında en çok merak edilen para birimidir. Yurt içinde ve yurt dışında en çok tercih edilen yabancı para birimi dolardır. Dolar kuru, yurt içi ve yurt dışı gelişmelerden etkilenerek düşebilir ya da yükselebilir. Bu nedenle, insanlar gün içinde "Dolar ne kadar?", "1 Dolar bugün kaç TL?" gibi sorulara yanıt arar. Tokat Gazetesi'nin Canlı Dolar Kuru sayfasından, saatlik, günlük, haftalık, aylık ve yıllık grafiklerle güncel ve canlı dolar kuru hakkında bilgi edinebilir ve uzman yorumlarına ulaşabilirsiniz. Ayrıca Dolar TL alış ve satış fiyatı rakamlarını görüntüleyebilirsiniz.

  • Bugün Dolar 32,4504 TL fiyattan satılmakta.

Tokat Gazetesi sayfalarında Dolar/TL kuruna ilişkin piyasa fiyatlamalarıyla ilgili tüm önemli detayları bulabilirsiniz. Bu bilgiler, dünyanın önde gelen finansal veri sağlayıcısı Tokat Gazetesi'nde alınmaktadır. Dolar/TL kuruna ilişkin anlık fiyat bilgilerini, alış ve satış bilgilerini, bir önceki seansın kapanış bilgisini, gün içindeki en düşük ve en yüksek seviyeyi görebilirsiniz. Ayrıca Dolar/TL grafiği üzerinden tarihsel olarak fiyat takibini yapabilirsiniz. 'Tümü' sekmesinin altında ise son 5 yılın fiyatlamasını görebilirsiniz. Döviz çevirici alanından Dolar ve Türk Lirası tutarları arasında hesaplama yapabilirsiniz. Tokat Gazetesi sayfalarında döviz piyasası ile ilgili tüm önemli haberleri bulabilirsiniz. Bu haberler arasında Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın döviz rezervleri, yurt içi gerçek ve tüzel kişilerin döviz mevduatları, yurt dışı yerleşiklerin menkul kıymet istatistikleri gibi konular yer alır. Ayrıca, dolar/TL ve diğer dövizlerin fiyatlamaları üzerinde etkili olabilecek haberleri de takip edebilirsiniz. Tokat Gazetesi sayfalarında makroekonomik göstergeler, para politikası ve dolar/TL başta olmak üzere döviz kurlarına ilişkin beklentileri de içeren analizleri okuyabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet