Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
iPhone SE Plus Çıkış Tarihi ve Özellikleri Sızdı

iPhone SE Plus Çıkış Tarihi ve Özellikleri Sızdı

ABONE OL
04 Mayıs 2024, 07:04:14

iPhone SE Plus, 2020 yılının son ayında ilk kez duyulduğu zaman Apple’ın sürprizi olarak öne çıkarılmıştı. SE serisini başka bir noktaya taşıyacağı düşünülen yeni akıllı telefon için yeni yılda sızıntılar da artmaya başladı.

Telefonun özelliklerinin neler olduğunu gösteren raporlar ve bazı yeni görseller derken, şimdi üretim tesisi üzerinden sızdığı iddia edilen yeni bir belge ortaya çıktı. Bu belge önemli çünkü telefonun özelliklerine ilişkin bilgileri ortaya koyuyor.

İlginizi Çekebilir: Akıllı Saat için Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Başladı

iPhone SE Plus Özellikleri ve Çıkış Tarihi için Beklentiler

Yapılan sızıntıya göre yeni akıllı telefonun bazı özellikleri de netlik kazanmış oldu. Bir kere telefonda boyut kısmında güncelleme yapılacağı söyleniyor. 4.7 inçlik bir ekranın kullanıldığı standart SE modellerinden farklı olarak bu seride 6.1 inç ekran olacak.

Yani ekran boyutu artık küçük değil. Ekran büyüyecek ama OLED ekranlara geçilmeyecek. Yine IPS ekran kullanımı devam edecek. Bunu fiyat düşürme hareketi olarak görenler de çok. OLED ekran kullanılacak olursa, ister istemez fiyatlarda bir yükseliş söz konusu olacak.

Tabii ki tek detay bu değil. En önemli olan ikinci detay telefonun işlemcisi. Yeni modelin işlemcisi kısmında da Apple A14 Bionic tercih edilecek ki bu zaten en güncel olan işlemci modeli olarak biliniyor.

 

Kamera kısmında da iddialı bir telefon olacak. Her nesilde gelişme yapıldığı gibi bu nesilde de gelişmeye adım atılacak. Yine telefonda 12 MP ana kamera olacak ama 6 portre ışık modu, OIS desteği, Smart HDR desteği de bulunacak. Ön kameranın değişeceği ve 6 MP olacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Face ID kullanır mı kullanmaz mı kesin olmayan modelde kesin olarak Touch ID teknolojisinin olacağı da söylenmekte.

DİKKAT!  MİMARLAR ODASI SAMSUN ŞUBE BAŞKANLIĞINA TOKATLI ADAY

Tüm bunlar iPhone SE Plus modeli hakkında belgelere yansıyan detaylar. Ya telefonun fiyatı ve çıkış tarihi dediğinizi duyar gibiyim. ???? Telefonun çıkış tarihi ve fiyatı için de güzel detaylar var.

Buna göre yeni akıllı telefon 2021 yılının ikinci yarısının başında gelecek. Fiyatı da 499 dolar ile 469 dolar arasında bir fiyat olacak. Yani 5 bin TL altında bir telefon göreceğimizi umut ediyoruz.

Beklenen Özellikler Özet

  • 6.1 inç IPS ekran
  • A14 işlemci
  • 12 MP arka 6 MP ön kamera
  • 499 dolar fiyat

Gizli Hazineleri Keşfedin

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet