Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
iPhone 12 Kamera Sorunu İddiası Gündeme Geldi

iPhone 12 Kamera Sorunu İddiası Gündeme Geldi

ABONE OL
04 Mayıs 2024, 12:31:31

Yılın en çok konuşulan ve en çok ilgi çeken akıllı telefon listesinin birincisi iPhone 12, ilginç bir iddia ile gündemde. Bu zamana kadar genelde telefonun özelliklerinin ne kadar iyi olduğundan ve ne kadar yüksek satış elde ettiğinden konuştuk. Fakat bu sefer bir sorun iddiası gündemde. Bu kez iPhone 12 kamera sorunu yaşıyor şeklinde bir iddia var. Peki bu sorun ne? Söz edilen sorun sadece video kısmında bir ayar için mi geçerli bakalım.

iPhone 12 Kamera Sorunu mu Yaşıyor?

Kullanıcılardan gelen yorumlara ve forumlara göre iPhone 12 akıllı telefonlarının normal kamera çekimlerinde herhangi bir sorun yok.

Kameranın normal olarak herhangi bir takılma göstermediği ya da herhangi bir donma sorunu yaşatmadığı görülüyor. Fakat kamerayı video moduna getirdiğiniz zaman, geniş açıya geçtiğinizde ve 4K 60 FPS çekim moduna geldiğinizde bir donma sorunu yaşanıyor deniyor.

Aslında denemelere göre 4K 60 FPS geniş açı çekiminde de bir sorun yok ama ne zaman ki video parlaklığını değiştirdiğinizde, o zaman sorun yaşandığı söyleniyor. Takılmalar ve donma sorunları dikkat çekiyor.

 

Kullanıcıların iddiası olarak öne çıkan sorun çok önemli bir sıkıntıya neden olmuyor gibi. Eğer bu iddialar doğruysa bile kamera kısmında güncellemeyle çözülecek mini bir takılma olarak geçtiğini düşünüyorum.

Sadece tek bir mod içerisinde parlaklık ayarı ile oynandığı zaman, ortaya çıkan bir sorun çok dikkat çekmeyecektir ama yine de böyle bir şey varsa Apple güncelleme ile mutlaka bunu çözecektir. Küçük sorunlar bile olsa Apple bu konularda kullanıcı yorumlarına çok dikkat eden bir firma.

Henüz iddialar için resmi bir açıklama yok ama şunu biliyoruz ki iOS 14 serisi için güncelleme çalışmaları da devam etmekte. Böyle bir sorun tespit edilmişse ve bu kullanıcıları da etkiliyorsa, firma yayınlayacağı yeni sürümde sürüm notlarına da bilgi ekleyerek sıkıntıyı giderecektir. iPhone 12 Kamera sorunu iddiasıyla ilgili bir açıklama olacak olursa onu da paylaşacağız.

DİKKAT!  UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE MİLLİ BİR MÜCADELE

Keşfetmeye Devam Edin

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet