Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Başkasının iPhone’undaki Mesajları  Okuma

Başkasının iPhone’undaki Mesajları Okuma

ABONE OL
04 Mayıs 2024, 10:53:20

Başkasının telefonundaki mesajları okuyarak kiminle iletişim halinde olduğunu, ne hakkında konuştuklarını ve nasıl bir ilişkisi olduğunu vb. gibi çok şey öğrenebilirsiniz. Kısacası, birinin mesajlarına erişebiliyorsanız sırlarının birçoğunu öğrenebilirsiniz. Bunu yapmak istemenizin birçok nedeni olabilir:

  • Eşinizin veya sevgilinizin sizi aldatıyor olmasından endişe duyuyorsanız, telefonundaki mesajları okuyarak kuşkularınızı doğrulayabilir ya da yanıldığınızı görebilirsiniz.
  • Çocuğunuzun telefonundaki mesajları okuyarak, herhangi bir sorun yaşamadığından emin olabilir veya yanlış arkadaşlarla takılmamasını sağlayabilirsiniz.
  • Bir işveren olarak, özel görüşmeleri mesai saatlerinde yapmadığından emin olmak için bir çalışanın telefonundaki mesajları okuyabilirsiniz.

iPhone’un metin mesajlarını bir casus yazılım kullanarak okuyabilirsiniz. Ancak, casus yazılımların çoğu jailbreak yapılmış telefonlarda çalışabiliyor. Ancak bu, telefona fiziksel erişim kazanmanız ve telefonu uzun bir süre kullanmanızı gerektir. Dolayısıyla yakalanma riskinizi arttırır.

Bu makalede, birinin telefonunu almadan telefonundaki mesajları nasıl okuyacağınızı size göstereceğiz.

Jailbreak olmadan kullanılabilecek en iyi iPhone casus yazılım uygulamasını (mSpy) size tanıtacağız ve başkasının telefonundaki mesajları nasıl okuyacağınızı göstereceğiz.

Başkasının iPhone Mesajlarını mSpy Uygulaması ile Okuma

mSpy, jailbreak olmadan mesajları takip etmek için kullanılabilecek piyasadaki en iyi iPhone casus yazılımıdır. Jailbreak gerektirmemesine ek olarak, CNet ve Forbes gibi tanınmış satış mağazaları tarafından onaylanmış olması da, mSpy’ı inanılmaz derecede güvenilir kılmaktadır.

Başkasının iPhone’undaki mesajları mSpy kullanarak okumak için aşağıdaki adımları takip edin:

mSpy’yi Satın Alma

mSpy, piyasadaki en güvenilir casus yazılımlardan biridir ve Standart, Premium ve Paket kiti olmak üzere üç seçeneği mevcuttur.

Başkasının telefonundaki mesajları takip etmek için Basic sürümü yeterlidir. Alternatif olarka, aynı anda üç iPhone’u takip etmek isterseniz, Bundle sürümünü tercih edebilirsiniz.

mSpy 1 ay, 3 ay ve 12 aylık lisans seçenekleri ile sunulmaktadır.

DİKKAT!  YORGUN MERMİ ARACIN CAMINI KIRDI

mSpy Uygulaması Paket ve Lisans Fiyatları

 

mSpy’yi Kurma

  1. Ödeme sonrasında iki e-posta alırsınız. Bunlardan biri kontrol panelinize ve giriş bilgilerinize erişmenizi sağlar.
  2. Denetim masasında, jailbreak veya jailbreak yapılmayan sürümü seçmeniz istenir. İkincisini seçin.
  3. Şimdi, hedef iPhone’un iCloud kimlik bilgilerinize erişmeniz gerekecek. (Jailbreak olmayan iPhone için gerekli.)
  4. iPhone’da uzaktan casusluk yapmak için gerekli tüm özellikleri içeren kontrol panelinize erişmek için bu ayrıntıları girin.

mSpy ile Başkasının iPhone Mesajlarını Okuma

Artık kontrol panelindeki Metin Mesajları bölümüne gidip, tüm iPhone mesajını okuyabilirsiniz. Gönderilen, alınan mesajları ve hatta silinen mesajları okuyabilirsiniz. Dahası, mesajların teslimat veya alım tarih ve saati gibi bilgilere erişebilir ve ayrıca karşı tarafın iletişim bilgilerini elde edebilirsiniz.

Sonuç

Mspy inceleme sonucumuzda iyi niyetli kullanımlar için mSpy çok faydalı ve yasal bir programdır. Piyasada bulunan diğer benzer yazılımlara göre çok daha profesyonel ve kullanışlıdır. MSpy sayesinde telefonunu takip etmek istediğiniz kişinin telefonu ile yapılan tüm veri akışları anlık olarak mspy hesabı üzerinden takip edilebilmektedir.

MSpy özellikleri sadece burada yazdıklarımızla sınırlı değildir. Daha ayrıntılı bilgi almak veya diğer popüler telefon takip programlarını incelemek için………..sitesinin değerlendirmelerine göz atabilirsiniz.

Ayrıca mSpy kadar popüler olan ve en iyi telefon izleme programları arasında yer alan……….incelemeniz önerilir.

İlginizi Çekebilir: iPhone ve iPad İçin 4 Faydalı Artırılmış Gerçeklik (AR) Uygulaması

Daha Fazlasını Keşfedin

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet