Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
AirPods Max Tanıtıldı – Fiyatı ve Özellikleri

AirPods Max Tanıtıldı – Fiyatı ve Özellikleri

ABONE OL
04 Mayıs 2024, 09:47:53

AirPods Max, beklendiği gibi 8 Aralık itibariyle tanıtıma çıktı. Yeni serinin özelliklerinin neler olacağı konusunda çok bilgi paylaşımı olmuş ve bir hayli fazla sayıda sızıntı gelmişti ama tabii ki bugün yapılan tanıtıma kadar detaylı bir bilgi elde etme şansımız olmamıştı.

Şimdi ise yeni kafa üstü kulaklıklar tanıtıldı ve Apple bu alana da giriş yapmış oldu. Hemen detaylara geçelim ve görelim bakalım nasıl bir kulaklıkla karşı karşıyayız.

AirPods Max Kulaklık Özellikleri ve Tasarımı

Özellikle kulaklık başları dikkat çeken serinin, kulaklık başları bir hayli geniş. Alüminyum kulaklık kapakları ve özel bir malzeme ile kaplı olan paslanmaz çelik kasa ile gelen kulaklık, kafaya baskı yapmayacak ve nefes aldıracak bir yapıya sahip.

Yeni kablosuz kulaklık modelinin özelliklerine bakıldığı zaman ise AirPods Pro modellerinin çok üzerinde bir cihaz görüyoruz. Apple’ın kendi geliştirmiş olduğu 40 mm dinamik sürücülere sahip olan seri, en temiz tizleri ve en derin bassları sunmak için tasarlanmış.

 

Ses sürücüleri zaten özel olarak geliştirilmiş olan modelin aktif gürültü engelleme teknolojisi, Şeffaf mod adı verilen özel bir ses modu, adaptif olarak ayarlanabilir ekolayzır özelliği, dinamik kafa izleme özellikli uzamsal ses sistemi bulunuyor.

Tüm bu ses özellikleri AirPods Max cihazının harika bir kaliteye ulaşmasını ve çok iyi ses deneyimini sunmasını sağlıyor.

 

Donanım olarak da yine Apple’ın H1 kulaklık çiplerinden güç alan seri, sadece aktif gürültü engelleme özelliğini sunabilmek adına bile 8 adet mikrofon ile geliyor. Ses yakalama için 3 adet ek mikrofona da sahip olan AirPods Max, kılıf algılama sensöründen optik sensöre kadar destek sunabiliyor.

Daha sonra detaylı incelemesine de yer vereceğimiz kulaklık modelinde 20 saatlik bir pil ömrü sunulmuş olduğunu da ekleyelim.

DİKKAT!  TOGÜ İLE AL BAKA ÜNİVERSİTESİ ARASINDA PROTOKOL

 

AirPods Max Türkiye Fiyatı Nasıl?

Detaylı özelliklerini tek tek ele alacağımız incelememizden önce Türkiye fiyatlarından da söz edelim.

 

15 Aralık tarihinde ülkemizde de satışa çıkacak olan yeni kulaklık modelinin fiyatı 5.699 TL olarak açıklandı. Evet rakam yüksek ama kulaklık bir hayli başarılı.

Keşfetmeye Devam Edin

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet