Dolar 32,3400 -0.07%
Euro 34,8790 0.06%
Gram Altın 2.393,27 -0,15%
Çeyrek Altın 4.019,00 0,37%
Yarım Altın 8.038,00 0,37%
Tam Altın 15.834,02 0,07%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
ŞOFÖRLER YAYALARDAN ŞİKAYETÇİ

ŞOFÖRLER YAYALARDAN ŞİKAYETÇİ

ABONE OL
15 Mayıs 2019, 10:45:26

Yayalardan şikayetçi olduğunu dile getiren Eyüp Doğan, yayaların yaya geçitlerinde telefon kullanarak dikkatsiz bir şekilde karşıdan karşıya geçmeye çalıştıklarını söyledi.

            2019 yılı İç İşleri Bakanlığı tarafından yaya öncelikli yıl ilan edildi. 81 ilde bu çalışmaya ilişkin çeşitli projeler yapılarak etkinliklerle vatandaşlar ve sürücülerde farkındalık oluşturulmaya başlandı. Bu kapsamda yapılan çalışmaları fazla görüp yayalara fazla imtiyaz verildiği yönünde fikirleri olan sürücüler de mevcut. Sürücülerden yayaların yaya geçitlerinde dikkatli olmadıkları, telefonlarıyla meşgul oldukları yönünde birçok şikayet geliyor.

Yayalar kendine çeki düzen versin

            Konuya ilişkin açıklama yapan Eyüp Doğan, yayalardan şikayetçi olduğunu belirterek, "Ben yayalardan şikayetçiyim. Yayalar kulaklığı kulağında telefona bakarak karşıdan karşıya geçmeye çalışıyor. Araç geliyor mu gelmiyor mu hiç kontrol etmiyor. Kimse şoförleri dikkate almıyor. Yayalara çok yanlış iş yaptılar. Yayalar şimdi kimseyi kale almıyor. Evet öncelik yayanın ama ben gidiyorum mesela dikkatim dağılabilir, görmeyebilirim ama yaya telefonuna bakıyor bana bakmıyor ki, yola da bakmıyor. Oldu ki vurdum kim suçlu, ben suçluyum. Kulaklık kulağında duruyor. Kulağındaki kulaklığı çıkarsın yoluna baksın. Orada ışık var. Sola dön yazıyor, sola dönüyoruz, yayaya yol ver, yanlış, trafik polisi değilim ama yanlış. Ben duracağım yeşil ışıkta arkamdaki araba gelip bana vuracak. Belki hızlıyım. Sözün özü ben yayalardan şikayetçiyim. Yayalar da kendine çeki düzen versin." ifadelerini kullandı.

DİKKAT!  AKKAYA'DAN ÇOCUK İSTİSMARCILARINA SERT ELEŞTİRİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet