Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Airpods servis fiyatları

Airpods servis fiyatları

ABONE OL
04 Mayıs 2024, 04:53:20

Bu yazımızda Apple’ın çok satılan kablosuz kulaklığı AirPods’un servis ücretleri hakkında bilgi vereceğiz. Airpods servis fiyatları, cihazınızın garanti kapsamında olup olmamasına, kullanıcı hatası olup olmamasına göre değişmektedir. Bu yüzden elimden geldiğince tüm durumları kapsayan bir yazı yazmayı hedefliyorum.

AirPods ve AirPods Pro pil değişim ücreti 2024

Pili olan her cihaz gibi AirPods’larda da zaman geçtikçe piller ömürlerini kaybetmeye hatta arızalanmaya başlıyor. Gördüğümüz kadarıyla yaklaşık 2 yıl sonra Airpods pilleri normal dayanma süresinin %80 altına düşebiliyorlar. AirPods’unuzun şarjı az gidiyorsa, şarj sorunu yaşıyorsanız pilin değişim zamanı gelmiş demektir.  Apple yetkili servislerinde AirPods pilinizi garanti kapsamında ve garanti kapsamının dışında değiştirebilirsiniz.

  1. Garantiniz devam ediyorsa ve kullanıcı hatası yoksa;

AirPods’unuzda kullanıcıdan kaynaklı bir arıza yoksa ve piliniz normalden fazla eskimeye uğradıysa ücretsiz değiştirilir. Servis görevlisinin yapacağı pil testiyle pilin durumu görülebilir. Normal pil ömrü kaybı iPhone’lar için 500 şarj döngüsünde %50’dir. Ama AirPods’lar için Apple bu konuda bir açıklama yapmamıştır.

2. Garantiniz devam ediyorsa ve kullanıcı hatasından oluşan bir arıza söz konusu ise;

Bu durumda pil değişimi için Airpods servis fiyatları aşağıdaki gibiydi…

 

Durumun vehametini görmeniz için eski fiyatları silmedim. Maalesef 2024 yılında fiyatlar şu hale geldi. Durumun vehametini görmeniz için eski fiyatları silmedim:

 

3. AirPods’unuz garanti kapsamında değilse;

Yine 2. maddede bahsettiğimiz rakamlar geçerli.

AirPods Pro servis ücretleri 2024

AirPods Pro’nuz garanti kapsamında ise ve kullanıcı kaynaklı bir arıza oluşmadıysa herhangi bir ücret alınmaz. Ama kullanıcı kaynaklı bir sorun varsa, sorunlu kulaklık yenisi ile değiştirilir. Fiyatlar aşağıdaki gibidir:

 

Kayıp AirPods veya AirPods Pro için yenisini almak isterseniz;

AirPods Pro’nuz, AirPods’unuz, şarj kutunuz veya kablosuz şarj kutunuz kaybolursa aşağıdaki fiyatları vererek yenisini alabilirsiniz:

DİKKAT!  ŞEHİT AİLELERİNDEN ZİLE KAYMAKAMI ANT'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

AirPods / AirPods Pro Pil Değişim Ücretleri 2024

 

2022 yılında Apple AirPods ve AirPods servis, değişim ücretleri bu şekilde. AirPods Pro Apple’ın sitesinde 3799 TL’ye satılıyor. AirPods 2 ise 1899 TL’ye kutusu ile birlikte alınabiliyor. Tabi bunlar çift olarak satılıyor. Farklı alışveriş sitelerinden daha uygun fiyatlara almak da mümkün. Bize göre garanti dışı tamir ettirmek yerine yenisini almak daha mantıklı. Çünkü 2 yıl daha garantiye sahip oluyorsunuz. Tabii kim memnun kalmadığı bir ürünün yenisini almak ister? Bu da Apple’ın düşünmesi gereken bir soru.

Özel İçerikler Burada: Diğer Yazıları Kaçırmayın

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet