Dolar 32,3400 -0.07%
Euro 34,8790 0.06%
Gram Altın 2.393,27 -0,15%
Çeyrek Altın 4.019,00 0,37%
Yarım Altın 8.038,00 0,37%
Tam Altın 15.834,02 0,07%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Saat 19:19 Anlamı Nedir?

Saat 19:19 Anlamı Nedir?

ABONE OL
04 Şubat 2023, 17:05:23

Elini Tutup Öpmek İstiyor!

Şu anda senin uzakta olmandan dolayı aklı hep sende! Aklından geçen tek şey ellerinden tutarak kalbini biraz daha hızlı çarptırarak dudaklarından öpmek. İçinde hem masum hem de vahşi bir istek olduğu için onun dudaklarından öpmesine izin ver.

İlişkilerde yakınlaşma ve temas oldukça önemlidir. Elleri tutmak, bağlılığın ve aidiyetin simgesidir. Elinden tutulan bir erkek/kadın kendisin o kişiye ait olduğunu hisseder ve gittiği her yerde o eli bırakmaması, onu her zaman yanında istediğini ve hayatı boyunca yarı yolda bırakmayacağını gösterir.

Dudaklarına yapışmak istemesi, seni her anlamda arzuladığını ve fiziksel olarak da beğenildiğini söyler. Şanslısın, çünkü karşındaki insan seni çekici buluyor.

Eğer Kadınsan: Masum bir şekilde elini tutmak, öpmeyek isteyen erkek oldukça masumdur ve içinde en ufak bir kötülük yoktur. Seninle ileriyi görebiliyor ve seni sahiplenmek istemesi muhtemeldir.

Eğer Erkeksen: Karşındaki kadın seni gerçekten beğeniyor ve seni erkeksi buluyor. Görünüşün onu kışkırtıyor ve içindeki kadını ortaya çıkarıyor. Aferim yakışıklı!

Eğer erkeksen ve bir akşam sattlerinde gözlerin bu saatte kayıyorsa, uzaklarda seni çok ama çok özleyen bir kadın var demektir. Ellerinden tutmayı, sana bakmayı ve seninle beraber vakit geçirmeyi belki senden fazla isteyen bir kız arkadaşın var demektir. Kadınlar genel de bu tip durumlar da akıllarına gelen soru acaba ne demek oluyor. Bence bu saat dilimine çok sevinin. Saat anlamları arasında sevineceğiniz ender saat zamanlarındandır. Çünkü kadınları düşünen ve uzakta olmasına rağmen onu o kadar çok özleyen birisi var demektir.

Kadınlar şanslı olmasına karşılık bu tip durumlar da erkekler de çok şanslılar. Iki sevgili arasına uzaklık ve mesafeler giriyorsa özlem de yer edinir. Bu bakımdan saatler arasında bu özlemi dile getiren en büyük anlam kazandıran zaman dilimi bu. Bunun dışında bir zaman dilimine bu kadar sevinemezsin. O nedenle de gözlerin bu saat dilimine fazla takılıyorsa da asla kötü düşünme. Seni seven ve seni dudaklarından ölesiye öpmek isteyen biri var demek.

DİKKAT!  KAR YAĞIŞI YAŞAMI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Editörün Yorumu

Karşında duygusal birisi var. Seninle ilgili bu düşüncesi onun seni özlediğini ve yakınında olmak istediğini gösterir. Ellerini tutmak istemesi birbirinize ait olduğunuzu düşündüğünüzü gösterir. Dudaklarından öpmek istemesi ise seni arzuladığını gösterir. Demek senden etkileniyor ve sana dair hayalleri var. Sonuç da seni beğenmeseydi ve seninle ilgili derin duyguları olmasaydı böyle bir şey istemezdi. Eğer bekarsanız ve sevgiliniz varsa sizi özlemiş ve artık yakınınızda olup sıcaklığınızı hissetmek istiyor. Siz de öyle düşünüyorsanız daha fazla uzakda durmanın anlamı yok ki… Evliyseniz eşinizle biraz uzak kaldınız sanırım. Yada öyle bir sevgi ile bağlısınız ki sürekli yakında olsanız yinede birbirinizi hissetmek istiyorsunuz. Bu bence çok güzel bir şey, bir evlililkte böylesi bir aşkın olması kadar güzel bir şey yoktur. Her halükarda karşınızda ki bu romantik insanın kıymetini bilin. Sahip olduğunuz bu hayatın kıymetini bilin.
NOT: Bu anlamların zerre kadar gerçeklik payı yoktur. Fal ve bu tip şeylere inanmak doğru değildir. Eğer denk geldi ise de TESADÜFTÜR ..

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet