Dolar 32,5834 0.29%
Euro 35,0012 0.07%
Gram Altın 2.456,74 0,84%
Çeyrek Altın 4.134,00 0,29%
Yarım Altın 8.344,00 -0,47%
Tam Altın 16.287,41 -0,04%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
DELİ Mİ KUYUYA TAŞ ATTI YOKSA ZEKİ BİRİ Mİ?

DELİ Mİ KUYUYA TAŞ ATTI YOKSA ZEKİ BİRİ Mİ?

ABONE OL
27 Kasım 2019, 10:52:50

Müthiş bir haber!

“Saray’a yakın olan haber kaynağım:

“Sana müthiş bir haber vereceğim. Bomba gibi bir haber.” dedi.

“Bomba gibi müthiş haberler, doğru olsa bile, çoğu zaman tekzip edilir. Bu da yalanlanacak cinsten ol-masın?” dedim.

Haber kaynağım ısrar ederek:

“Hayır, yüzde yüz doğru ve tekzip edilmesi mümkün değil!” dedi ve anlattı:

★★★

“9 Kasım akşamı çok önemli bir siyasetçi sizin ‘Saray’ bizim ‘Külliye’ dediğimiz yerde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın huzuruna çıktı.

CHP’li olduğu belirtilen o önemli kişi Külliye ‘ye kendi aracıyla değil, değişik plakalı başka bir araçla girdi. Kapıdaki görevliler talimat aldıkları için bilinmeyen plakalı aracın Külliye ‘ye girmesine izin verdiler.

Önemli kişi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la bir süre sohbet ettikten sonra yine değişik plakalı başka bir araçla Külliye’mi terk etti.

CHP’li önemli kişinin AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile memleket meselelerini konuştuğu, Erdoğan’ın ona:

“Türkiye’nin güvenliği için senin CHP Genel Başkanı olman gerekir.” dediği belirtildi. CHP’li siyasetçinin önce ses çıkartmadığı, sonra itiraz eder gibi bir ifadeyle:

“Engellerim var” şeklinde cevap verdiği ifade edildi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ise:

“Düşün, karar ver. Memleketin iyiliği için bu gerekli. Ben de yardımcı olurum!” şeklinde yanıt verdiği belirtiliyor.

Şimdi “Kim bu önemli CHP’li?” diye soracaksınız değil mi?

Külliye ‘ye, yani Saray’a yakın haber kaynağım bana önemli bir CHP’linin adını söyledi. Ben de bunu sormak için o kişiyi aradım fakat tüm çabalarıma rağmen ulaşamadım.

Onayını almadığım için de hiçbir isim açıklamıyorum.”

Bu yazı üzerinde neler konuşuldu?

Kılıçdaroğlu’nun FOX TV’deki değerlendirmesi.

İsmail KÜÇÜKKAYA- Rahmi Turan “bir CHP’li Cumhurbaşkanlığına gitti…” meyanında bir yazı yazdı. Siz bunu okuduğunuz zaman ne düşündünüz, ne hissettiniz ve bu olay doğru mu değil mi?

DİKKAT!  KİLİS HATIRALARI 5

Kemal KILIÇDAROĞLU- Ben şaşırmadım efendim… Yani CHP üzerinde oyun mu var? Evet, CHP üzerin-de…

İsmail KÜÇÜKKAYA- Bu doğru mudur?

Kemal KILIÇDAROĞLU- CHP üzerinde Erdoğan CHP’yi dağıtmak için, CHP’yi kendi içinde kavgalı bir partidir, bunlar memleketi yönetemez diye bir algı yaratmak istiyor…

İsmail KÜÇÜKKAYA- Kim, kimleri, hangi kurum?

Kemal KILIÇDAROĞLU- Efendim isim vermek istemem ama bunu herkes biliyor. Herkes anlar, devleti tanıyan, devleti bilen herkes anlar bunu.

İsmail KÜÇÜKKAYA- Siz bunu okuduğunuzda doğrudur dediniz mi?

Kemal KILIÇDAROĞLU- Evet.

İsmail KÜÇÜKKAYA- Tahmin ettiniz mi isim? Yani Erdoğan şunu çağırmıştır, bununla görüşmüştür?

Kemal KILIÇDAROĞLU- Yo, yani özel bir tahminde bulunmak istemiyorum ama doğrudur yani.

İsmail KÜÇÜKKAYA- Ama aklınızdan geçiyor mu birileri?

Kemal KILIÇDAROĞLU- İsim vermek istemem.

“9 Kasım’da bir CHP’linin Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda AKP Genel Başkanı ve Cumhur-başkanı Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü yazmıştı. İddianın gündemde bomba etkisi yaratmasıyla birlikte Rahmi Turan, “söz konusu CHP’linin Muharrem İnce olduğunu” öne sürmüştü.

Rahmi Turan, haberi aldığı kaynağın kimliğini gizli tutarken, gazeteci Talat Atilla, Oda TV’ye “Haber kaynağı ben değilim. Bunu söyleyenleri mahkemeye vereceğim” şeklinde demeç vermişti.

Sözcü yazarı Turan ise bu beyan üzerine yine sozcu.com.tr üzerinden “Saray’daki CHP’li” yazısındaki bilgi kendisine Talat Atilla’nın verdiğini açıklamıştı.

Atilla ise kaynağının CHP’li olduğunu ve Kılıçdaroğlu’na doğrulattığını söyledi. Bu haberi CHP Lideri Kı-lıçdaroğlu’na da bir şekilde “Bu haber doğru mu?” diye doğrulattım.

Kaynağımın ismini söylemem söz konusu olamaz ama bir CHP’li…

Ya Kemal Bey, ya da kendisinin konuşmasını beklerim doğrusu..

Kılıçdaroğlu haberi doğruladıktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın net açıklamaları üzerine haberi yeniden kaynağıma sorgulattım.

“Yine altını çizerek yüzde yüz doğru” dedi.

DİKKAT!  SEN DE KAFADAN ENGELLİSİN -9. BÖLÜM-

Şimdi, Kemal Beyin ve doğrulattığım CHP’li kaynağın konuşmasını bekliyorum… ‘Muharrem İnce Saray’da Erdoğan’la görüştü’ diyen Rahmi Turan özür diledi: Her insan hata yapar, gerekeni yapacağım.

Muharrem İnce: “Bu tezgah bu komplo çözülmezse CHP’nin temiz siyaset yolculuğu yara alır” diyen İn-ce, “Komplonun nihai amacı nedir” sorusuna şöyle yanıt verdi:

“Amaç benim arkadaş. Muharrem İnce’yi devre dışı bırakmak. Şöyle de okunabilir bu: Sayın Kılıçdaroğlu biz senin yanındayız. Senin rakibin İnce, önce ona komplo kuralım sonra sana kuracağız.”

Erdoğan bunun neresinde? Zaten meydan okudu “Bir iddian varsa ispat et. Görüştüğümü iddia ediyor-san açıkla istifa ederim” dedi. Bu malzemeyi veren sensin. İftira atarak bunu yapan sensin. Kendi partinin evladına iftira atıyorsun” dedi. İşte Muharrem İnce’nin açıklamaları…

Cumhurbaşkanının açıklaması: Bugün meydanda söyledim, şimdi de bu önemli toplantıda söylüyorum. Bakın çok açık, net. Şu anda kameralar karşımızda, diyorum ki; Eğer böyle bir şey olduysa ben Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum ama olmadıysa Bay Kemal Cumhuriyet Halk Partisi’nin başına bela olmaktan ayrılacak mı, ayrılmayacak mı? O da kendini ortaya koysun. Benle CHP adına gelip de pazarlığa oturan kim? Çıksın açıklasın. Onu açıklayamam diyor. Peki, o zaman nasıl böyle bir şey konuşabilirsin? Sıradan bir olay değil. Yani Tayyip Erdoğan’ın işi gücü yok da ‘CHP’nin genel başkanı kim olacak’, bununla mı uğraşacağım?” Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce’nin CHP Genel Merkezi’ni itham eden açıklamalarıyla ilgili olarak da, “Bu süreçte hiç kimse, açıklamaları ile saraya hizmet eder hale gelmemelidir” dedi.

Meral AKŞENER’in bu konuyla ilgili Grup konuşması: Ekranları BBG evine çevirdiniz, ayıp yahu. Mesela ben saraya kim gitti de santral bacalarına filtre takılmasını erteleyelim diyerek Erdoğan’ı ikna edeni merak ediyorum. Seçim döneminde bu sorunu çözeceğiz dediği halde saraya kim gitti de Sayın Erdoğan EYT’lileri yalnız bıraktı merak ediyorum; Saraya kim gitti de 3600 ek göstergede memurlarımızı saray kim gitti de yüz üstü bıraktı merak ediyorum…”

DİKKAT!  HASTA ZİYARETİ

Şimdi yukarıdaki gelişmeleri akıl süzgecinden bir geçirelim bakalım. Bu milletin umut bağladığı zevatların uğraştığı şeylere bakın! Allah sizi ıslah etsin, ıslah olmaya niyetiniz yoksa sizi bildiği gibi yapsın. Gazetecisinden politikacısına kadar hangisinde bir samimiyet, ahlak, vicdan var? Pek çoğunda samimiyetin s’si bile yok.

Tamamen FETÖ tarzı bir gelişme yaşandı ülkemizde. Demek ki mesele FETÖ meselesi değil FETÖCÜLÜK meselesidir. FETÖ ölür ama FETÖCÜLÜK devam eder. Bu ülke sadece ikiye ayrılıyor. FETÖCÜLÜK zihniyeti ile ADAMLIK zihniyeti. Bu iki yüzyıldır böyle devam ediyor. Ne kadar da güzel ifade edilmiş, şimdi bir kez daha yaşıyoruz bunu. Sivrisinek ve bataklık… Sineklerle uğraşmayı bırakmalı bataklığı kurutmalıyız. Bütün ADAM gibi adamlar sivrisineklerin ürediği bataklığı kurutmayla görevlidir.

Şimdi kuyuya taşı atanı bulun bakayım! Bu kargaşada taşı atanı bulmak kolay olmayacak. Peki, taş kuyunun içinde kalacak mı, kalmayacak mı? O kuyuya taş atılmaya devam edilecek mi? Kuyunun etrafında önlem alınacak mı, oraya yeniden bekçi görevlendirilecek mi? Yoksa kuyunun sahibi köylüler kuyularına sahip çıkacaklar mı?

Şu payitaht dizisini kaldırmak lazım. Bizim siyasetçilerimizden, yazarlarımızdan, siyaset bilimcilerimiz-den(!), gazetecilerimizden bazılarına malzeme oluyor bu dizi! Derhal kapatılmalı!

İsmet YALÇINKAYA

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet