Dolar 32,3593 0.11%
Euro 35,0172 -0.22%
Gram Altın 2.325,75 0,23%
Çeyrek Altın 4.177,00 -0,36%
Yarım Altın 8.134,00 0,23%
Tam Altın 15.682,37 -0,29%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TOKATSPOR‘UN YENİ TRANSFERLERİ, TAKIMA FARKINDALIK GETİRDİ

TOKATSPOR‘UN YENİ TRANSFERLERİ, TAKIMA FARKINDALIK GETİRDİ

ABONE OL
13 Ekim 2020, 10:05:34

Sezonun 4.haftasında, Tokatspor bu sezon ilk galibiyetini, kendi sahasında Halide Edibe Adıvar takımı karşısında 1-0 skorla kazandı ve spor camiasını uzun bir aradan sonra galibiyet sevincini yaşattılar.

Başta Tokat Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI ve Belediye Başkanımız Sayın Avukat EROĞLU’nun girişimleri sonrası transfer tahtası açılan ve 15 yeni transfer yapan Tokatspor, Tokatspor takımına güç katmış ve takıma bir farkındalık getirerek, ligin 4.maçında kendi sahasında oynamış olduğu Halide Edip Adıvar spor futbol takımını güzel bir oyunla 1-0 yenerek, bu sezonun ilk galibiyetini alırken, maça Başta CHP Tokat Milletvekilimiz Kadim DURMAZ, Tokat Valimiz Sayın Ozan BALCI, Belediye başkanımız Sayın Av. Eyüp EROĞLU, TSO Ali ÇELİK ve diğer iş ve spor adamları protokol de hazır bulundular.

 Korona 19 tedbirleri doğrultusunda stada seyirci alınmazken, protokol, basın ve görevliler tribündeki yerlerini aldılar, uzun bir aradan sonra protokolün stada gelmeleri stada adeta bir bahar havası estirirken, yeni transferleri ile sahadaki yerini alan Tokatspor, maçta sahada adeta rüzgâr gibi esti ve ileriki maçlar için umut verdi.

Öyle gözüküyor ki başta ilin Valisi ve Belediye Başkanı olmak üzere takıma verilen destek, meyvesini vermeye başladı, bu tabloyu çok ama çok özlemiştik, inşallah bu süreç uzun süre devam eder. Buradan şunu çıkarıyoruz ki birlik ve beraberlik içinde olduğumuz zaman çok şeylerin değiştiğini görüyoruz. O zaman şehir olarak bu güzel tabloya sahip çıkalım. Biz bu takıma ne kadar sahip çıkarsak arkasından gelecek başarıları o zaman yakalarız.

Bu güzel tabloyu bizleri yaşatan Başta Sayın Valimiz Dr. O zan BALCI ve Sayın Belediye Başkanımız Av. Eyüp EROĞLU’na sonsuz teşekkürler ederiz. İyi ki varsınız. Öyle zannediyorum ki Tokatspor daha iyi yerlere mutlak gelecektir. Burada önemli olan birlik ve beraberliğimizi devam ettirmektir.

DİKKAT!  SABAH YÜRÜYÜŞÜ

Maça geldiğimizde yeni transferlerinde takıma katılması ile ben bu maçı çok farklı bekliyordum ve nitekim de öyle oldu, bugün kadar oynadığı 3 maçtan 2 beraberlik ve 1 yenilgi alan Tokatspor, 4.maçında güzel bir oyundan sonra ilk galibiyetine ulaştı ve spor camiasını sevince boğdu. Takım yapılan yeni transferlerinde katılmasıyla, tam hazır olmamasına rağmen, sahada gösterilen performans ileri li maçlar için umut verdi, ancak bu arada bazı futbolcuların kondisyonların da maçın ikinci yarısında düşüklük olduğu gözden kaçmadı. Sanırım bu durum zaman içinde giderilecektir.

 Oynanan maçlarda seyircinin olmaması tabii ki büyük bir eksiklik, ancak futbol federasyonu bu ayın 17 sinden sonra maçlara stadın %50 si kadar seyirci alınacak olması maçlara güzel bir hava getirecektir. Umarın bundan sonra her şey Tokatspor için daha iyi olur ve başarılar arkasından gelir.

 Başta Sayın Valimiz Dr. Ozan BALCI ve Belediye Başkanımız Av. Eyüp EROĞLU olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederiz.

Çetin Kamil GENÇ

Spor Ateşi

cetin kamil genc.fw
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri