Dolar 32,4504 -0.15%
Euro 34,8290 -0.66%
Gram Altın 2.441,87 0,23%
Çeyrek Altın 4.123,00 0,02%
Yarım Altın 8.321,00 -0,74%
Tam Altın 16.317,56 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Başkan Taban Huzur Mahallesi İnesmek Kurs Merkezini ziyaret etti

Başkan Taban Huzur Mahallesi İnesmek Kurs Merkezini ziyaret etti

ABONE OL
08 Mart 2024, 01:22:03

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Huzur Mahallesi İNESMEK Kurs Merkezini Ziyaret Etti

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Huzur Mahallesi İNESMEK Kurs Merkezi'ni ziyaret ederek 54 kursiyerin eğitim gördüğü merkezi yerinde inceledi. Kursiyerlerin coşkulu karşılamasının ardından Başkan Taban, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kursiyerlere çiçek takdim etti.

Başkan Taban, Kursiyerlerle Bir Araya Geldi

BURSA (İGFA) – Halkın kalbine dokunan çalışmalarıyla bilinen İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, bugün Huzur Mahallesi İNESMEK Kurs Merkezi'ni ziyaret etti. Başkan Taban, merkezi ziyaret ederek kurslar hakkında bilgi aldı ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Kursiyerlerin sıcak karşılamasıyla karşılaşan Taban, kendisine iletilen talep ve önerileri de dinledi.

54 Kursiyer Eğitimlerine Devam Ediyor

Huzur Mahallesi İNESMEK Kurs Merkezi'nde 36 kişi giyim ve dikiş kursuna, 18 kişi ise el sanatları kursuna devam ederken, Başkan Taban da kursiyerlerin çalışmalarını yerinde inceledi. Kursiyerlerle yapılan samimi sohbetlerde bölgenin ihtiyaçları da konuşulurken, yapılan ziyaretten memnuniyet duyuldu ve sunulan imkanlar için teşekkür edildi.

Başkan Taban, Huzur Mahallesi kursiyerlerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, "Kadınlar toplumumuzun değerli unsurlarıdır. Bu nedenle sizi ziyaret ederek bir araya gelmek istedik. Her birinizi bu kurslara katılarak kendinizi geliştirmenizden dolayı tebrik ediyor, başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

İlginizi çekebilecek konular

DİKKAT!  Erkek Çocuk Odası Fon Perde
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet