Dolar 32,4504 -0.15%
Euro 34,8290 -0.66%
Gram Altın 2.441,87 0,23%
Çeyrek Altın 4.123,00 0,02%
Yarım Altın 8.321,00 -0,74%
Tam Altın 16.317,56 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Bursa’da Başkan Aktaş Mudanyalı kadınlarla buluştu

Bursa’da Başkan Aktaş Mudanyalı kadınlarla buluştu

ABONE OL
07 Mart 2024, 21:22:03

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mudanya'da Kadınlarla Buluştu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Mudanya'nın Çağrışan Mahallesi'nde kadınlarla bir araya geldi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mudanya'nın Çağrışan Mahalle Muhtarlığı tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliğine katılarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Ak Parti Mudanya Belediye Başkan adayı Gökhan Dinçer'in de yer aldığı programda konuşan Başkan Aktaş, halk eğitim merkezinde eğitim alan kadınları tebrik etti.

Başkan Aktaş, Kadınların Eğitim Seferberliğine Destek Verdi

Özellikle sanat ve meslek kurslarına ilginin arttığını vurgulayan Başkan Aktaş, bireylerin kendini geliştirmesi ve eğitim alması gerekliliğine dikkat çekti. Devletin ve eğitimcilerin bu imkanları sunmasının önemine değinen Aktaş, annelik ve kadınlık gibi değerlerin yalnızca belirli günlerde değil, her zaman takdir edilmesi gerektiğini ifade etti.

Mudanya'ya Yapılacak Modern Sosyal Tesis Vaadi

Mudanya'nın ihtiyaçlarını bildiklerini belirten Aktaş, planlı bir şekilde hareket edilmesi gerektiğini vurguladı. Çağrışan Mahallesi'ne modern bir sosyal tesis kazandırmayı hedeflediklerini dile getiren Aktaş, yaşanan sorunların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Seçim sürecinde destek talebinde bulunan Aktaş, birlik ve beraberliğin devam etmesi temennisinde bulundu.

Gökhan Dinçer: "Kadınların Gününü Kutluyorum"

Ak Parti Mudanya Belediye Başkan adayı Gökhan Dinçer, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Kendisinin de Çağrışanlı biri olduğunu belirten Dinçer, mahalle ve ilçe sakinlerinin sorunlarını bildiklerini ve çözüm yolları için çalıştıklarını ifade etti.

Başkan Aktaş ve beraberindekiler, Halk Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek burada eğitim alan kadınlarla bir araya gelip çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Keşfetmeye Devam Edin: İlgili Bağlantıları Kullanın

DİKKAT!  KANAL 60 TV UYDU YAYINI DEVAM EDİYOR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet