Dolar 32,4504 -0.15%
Euro 34,8290 -0.66%
Gram Altın 2.441,87 0,23%
Çeyrek Altın 4.123,00 0,02%
Yarım Altın 8.321,00 -0,74%
Tam Altın 16.317,56 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Bursa’da üçte bir fiyatına kahve… Kahveler Varank’tan, hesaplar Başkan’dan

Bursa’da üçte bir fiyatına kahve… Kahveler Varank’tan, hesaplar Başkan’dan

ABONE OL
07 Mart 2024, 19:22:03

TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Gençlere Kahve Yaptı

TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki B Kafe'yi ziyaret ederek gençlere kahve hazırladı. Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Varank'ın hazırladığı kahveleri gençlere ikram etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, uluslararası zincir markaların boykot edilmesi ile yerel markalara ilginin arttığı bir dönemde 'Hızlı kahve' konseptini şehre kazandırmaya devam ediyor. Tarihi Çarşıbaşı Meydanı ve çevresinde bulunan Burfaş Kafeler, gençler tarafından kaliteli hizmet ve uygun fiyat politikasıyla tercih ediliyor.

Vahşete Tepki Olarak Yerel Markalara Yoğun İlgi

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan ile birlikte Tarihi Çarşıbaşı Meydanı'ndaki Burfaş Kafe'de gençler için kahve hazırladı. Varank, Aktaş ve Gürkan, genç müşterilerin siparişlerini alarak kahveleri servis etti.

Markalara Karşı Duruşunu Hizmete Yansıtıyor

Varank, Burfaş Kafelerin Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın vizyonuyla hayata geçirildiğini belirterek, İsrail'in Gazze'deki zulmü sonrasında markalara karşı bir duruş sergilendiğini vurguladı.

Varank, Burfaş Kafelerin vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördüğünü belirterek, Başkan Aktaş'ın hedefinin daha fazla kafe açmak olduğunu dile getirdi. Ayrıca, sosyal belediyeciliğin önemine değinen Varank, Bursa halkını ve turistleri Burfaş Kafelerde ağırlamaya davet etti.

Yatırımlar Devam Ediyor

Başkan Aktaş ise şu an hizmet veren kafelerin yanı sıra yeni şubelerin de planlandığını ve önümüzdeki dönemde hizmete gireceğini belirtti. Mudanya ve İnegöl'deki yeni şubelerin yanı sıra yıl sonuna kadar 5 yeni kafe daha açılacağının müjdesini verdi.

Hayal Gücünüzü Besleyin: Benzer Konulardaki Bağlantıları İnceleyin

DİKKAT!  Sinop Nöbetçi Eczaneler
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet