Dolar 32,4504 -0.15%
Euro 34,8290 -0.66%
Gram Altın 2.441,87 0,23%
Çeyrek Altın 4.123,00 0,02%
Yarım Altın 8.321,00 -0,74%
Tam Altın 16.317,56 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Bursa’da Başkan Aktaş’tan tecrübe paylaşımı

Bursa’da Başkan Aktaş’tan tecrübe paylaşımı

ABONE OL
07 Mart 2024, 23:22:03

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mudanya Üniversitesi Öğrencileriyle Buluştu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sıkı bir programına rağmen eğitim kurumlarını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak, Mudanya Üniversitesi öğrencileriyle tecrübelerini paylaşmak üzere buluştu.

Başkan Aktaş, Gençlere Tecrübelerinden Tavsiyeler Verdi

Konferans salonunda gerçekleşen buluşmaya, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın yanı sıra Mudanya Üniversitesi Mütavelli Heyeti Başkanı Gıyasettin Bingöl, Rektör Prof. Dr. Emin Karip, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı. Programda konuşan Başkan Aktaş, gençlere öğrencilik ve belediyecilik deneyimlerinden örneklerle tavsiyelerde bulundu.

Başkan Aktaş, Mudanya Üniversitesi'nin Bursa ve Türkiye'ye büyük katkılar sağladığını vurgulayarak gençlere şehirlerine, ülkelerine güvenmelerini önerdi. Ayrıca, gençlerin heyecanlı olmaları durumunda başarılı olacaklarına inanmaları gerektiğini söyledi.

Gençlere Yönelik Yeni Projeler

Başkan Aktaş, gençlere yönelik hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdi. Ulaşımdan yeşil alanlara, altyapıdan kentsel dönüşüme kadar birçok alanda hızlı çalışmalar yapacaklarını belirterek "Genç Kart" uygulamasını tanıttı. Ayrıca, gençlik merkezlerinin sayısını artırarak gençlere daha fazla destek sağlayacaklarını, genç ve kadın girişimcilere hibe desteği sunacaklarını ve başarılı sporculara burs imkanı sağlayacaklarını açıkladı.

Üniversiteli Gençlerin Sorularını Yanıtladı

Programın sonunda, Başkan Alinur Aktaş, üniversiteli gençlerin sorularını cevapladı. Mudanya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Gıyasettin Bingöl ve üye Ahmet Saim Kılavuz, Başkan Aktaş'a günün anısına plaket takdim etti.

Bu özel buluşmada gençlerin heyecan ve ilgisi, Başkan Aktaş'a ve Mudanya Üniversitesi'ne ayrı bir motivasyon kaynağı oldu. Görünen o ki, geleceğe ışık tutacak iş birlikleri ve projelerin temelleri atıldı.

Hayal Gücünüzü Besleyin: Benzer Konulardaki Bağlantıları İnceleyin

DİKKAT!  "İŞÇİSİNE BORCU OLMAYAN BİR BELEDİYEYİZ"
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet