Dolar 32,5038 0.08%
Euro 34,7826 -0.12%
Gram Altın 2.496,86 0,50%
Çeyrek Altın 4.346,00 0,18%
Yarım Altın 8.852,00 -0,38%
Tam Altın 17.058,76 0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Erkek Çocuk Odası Fon Perde

Erkek Çocuk Odası Fon Perde

ABONE OL
28 Temmuz 2022, 17:00:41

Çeşitli kumaşlardan üretilen ve bu kumaşların farklı kesilmesi sonucu oluşmuş modelli perdelere fon perde denir. Günümüzde fon perde tek başına değil odanın içerisinde yer alan mobilya ve halıya uyumu ön planda tutularak seçilir. Son yıllarda kumaş üretimlerinde ve çeşitlerindeki yenilik alıcıların ilgisini ve beğenisini fon perde üzerine toplamıştır. Fon perdeleri erkek çocuk odalarında çocukların kendilerine ait kılmaya çalıştığı alanın tamamlayıcı bir parçasıdır. Fon perdelerin üzerine işlenmiş çeşitli karakter ve detaylar çocukların farklı dünyaları keşfetmesini sağlar. Türlü hayaller kurdurur. Yumuşak bir kumaşa sahip olup tok ve dökümlü bir görüntü sergileyen fon perdenin tamamlayıcılığı göz arda edilemeyen bir detaydır.

asdfsadf

Ürünlerimizi incelemek için : https://www.cicihali.com.tr/fon-perde/erkek-cocuk-odasi-fon-perde bu bağlantıya tıklayarak ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

Fon Perenin Özellikleri

Oda dekorlarında önemli bir yer tutan fon perde aynı zamanda odada yaşayacak kişiye de hitap etmelidir. Kurumu oldukça kolay olan fon perdenin kenarlar düz ve pilesiz şekli ile üretilir. Kişi tercihen bu görünümü kolay bir şekilde kendisi sağlayabilir. Otuz derecede yıkanması tavsiye edilen fon perde ütüleme aşamasında da hiçbir zorluk çıkarmaz. Ayrıca fon perde hem korniş hem de çubuk detayını sahip evlerde kullanıma uygun şekilde tasarlanmıştır. Antialerjik özelliğe sahip olan bu fon perdeler çocuğunuzun alerjisel reaksiyonlarını hafifletip alerjiyi geçirme özelliği gösterdiği için çocuklarınız için ideal bir seçim olacaktır.

Kılıfı Aynı Özelliklere Sahip:

  • Ultra-Soft yumuşak Özel Dokuma Pamuklu Süet Kumaş
  • Tok ve Dökümlü
  • Perdelerin kenarları düz Dikim ve Pilesiz dikiliyor. (Elinizle Pile görünümü verebilirsiniz)
  • Beyaz Bağlama Kuşağı Dahil geliyor.
  • Korniş ve Rustik Çubuk ile Kullanıma Uygundur.
  • Temizlemesi Kolay ve Kolay Ütülenir.
  • 30 Derecede Yıkanabilir.
  • Antialerjiktir.
  • 12 Ay Garantili

Fon Perde Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir

Fon perdeler genellikle aksesuar amacı ile kullanılır. Odanın tamamıyla uyum sağlaması geren fon perde üzerindeki desen veya şekilleri ile çok fazla dikkat çekmeden düzenli ve temiz bir görüntü sağlamalıdır.

DİKKAT!  TOKAT İLİ TEMMUZ AYI MOTORLU KARA TAŞITLARI İSTATİSTİKLERİ
aasdf

Zıtlıkların uyumu adı altında fon perde ve duvar renkleri arasında farklılık olmalı ve genel  kullanılan renkler birbirini boğmamalıdır. Erkek çocuk odalarında tercih edilen bazen koyu bazen açık renkler odanın boyutuna göre değişiklik göstermektedir. Fon perde iç mekanları zengin göstermek için oldukça gösterişli bir perde çeşididir. Fon perdedeki uzunluk detayı da önemli bir ayrıntıdır. Perdenin aşırı uzun veya aşırı kısa gelme durumu göze güzel gelmeyeceği gibi odanın genel havasını da bozabilecek bir detaydır.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet