Dolar 32,3400 -0.07%
Euro 34,8790 0.06%
Gram Altın 2.393,27 -0,15%
Çeyrek Altın 4.019,00 0,37%
Yarım Altın 8.038,00 0,37%
Tam Altın 15.834,02 0,07%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
YAŞAM KOÇU AHMET KÖKNAR’IN KİTABI ÇIKIYOR

YAŞAM KOÇU AHMET KÖKNAR’IN KİTABI ÇIKIYOR

ABONE OL
26 Mart 2019, 06:38:25

MÜSİAD Tokat Üyesi, Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yaşam Koçu Ahmet Köknar’ın ilk kitabının tanıtımı ve Kişisel Gelişim Semineri 28 Mart Perşembe Günü Saat 19.00’da İstanbul Başakşehir Belediyesi Emin Saraç Kültür merkezinde yapılacak. 
            Yaşam Koçu Ahmet Köknar çıkartacağı ilk kitabının kişisel gelişim üzerine olduğunu belirterek, kitabında bütün insanlara hitap ettiğini kaydetti. 2011 yılından bu yana ülke genelinde yaklaşık 25 il ve ilçelerinde 15 bin insana “Girişimcilik ve Kişisel Gelişim Eğitimleri ve seminerleri verdiğini söyleyen Köknar, “Eğitimlerimize katılım sağlayan ,bizleri sabırla ve sükûnetle dinleyen katılımcılarımıza terapi tarzında hayatın güzelliklerini ve yaşamın fırsatlarını anlatırken aslında bizlerin ellerimizde olan güzelliklerin ve fırsatların farkında olmadığımızı ve bunun içinde mücadele etmediğimizi şahsım için de itiraf ederek hep erteleğimizden bahsettim. Genel olarak Eğitimlerimizde katılımcılarımızın %60-70’inin genel itibari ile hayatın boşluğunda olup, ne yaptığını neden yaptığını kim için ve niçin yaptığının farkında olmadıklarını gözlemledim. Şahsımda dâhil olmak üzere hep bir belirsizlik içerisinde hayatımızı ve yaşamımızı ikame etmekteyiz. Sürekli olumsuzluk ve negatif düşüncelerle dolu bir hayatı yaşıyoruz. Dolayısıyla bu keşmekeşliğin içerisinde aslında hepimizin bildiği ama farkında olmadığı ya da kabullenmediği bir bahane ve mazeretler üretiyoruz. Sanırım en iyi yaptığımız iş de bu olsa gerek. Hayatın güzelliğini, yaşamın anlamını ve zamanın akışını görmüyor ve fark etmiyoruz. Buradan yola çıkarak farkındalıklarının farkına varmaları için hem kendimizin hem de yaşadığımız hayatın bir boşluğunu, bir güzelliğini ifade ettiğimizin farkında değiliz. Yani yaşadığımız dünyada aslında bir boşluğu, bir değeri, bir kıymeti, bir önemi içerisinde olduğumuzu bilmiyoruz. Biz olmasak bizim dolduracağımız bir boşlukları inanın bizden başka kimse dolduramayacaktır. İşte buradan yola çıkarak önce kendi hayatımdan ve çevremdeki insanlardan da örnek alarak aslında bütün insanlarımıza farkındalıkların farkında varmalarını sağlamak adına yola çıktım. Kişisel gelişim uzmanı olarak edindiğim bilgi ve gözlemlerime göre son 6-7 yıl içerisinde insanların bir sinerjiye, bir dokunuşa, bir farkındalığa ihtiyacı olduğunu gördüm. Yazdığım kitabımda bunun önemine vurgu yaparak hayatın güzelliğini, hayatta çok önemli bir yerleri olduğuna ve gecen her zamanın ne kadar kıymetli ve değerli olduğunu göstermeye çalıştım” ifadelerini kulandı.

DİKKAT!  PANDEMİ SÜRECİNDE ASP ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

            Köknar gelecek talepler doğrultusunda ilk-orta-lise okullar olmak üzere hem kamu hem de özel okullarda seminerler verileceğini, yine bu bağlamda gelecek olan talepler doğrultusunda kamu kurum ve kuruluşlarda başta olmak üzere özel sektör kuruluşlarla halka ve vatandaşlara da Kişisel Gelişim Seminerleri verileceğini söyledi.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet