Dolar 32,3681 0.15%
Euro 34,9740 -0.31%
Gram Altın 2.325,25 0,21%
Çeyrek Altın 4.193,00 0,02%
Yarım Altın 8.117,00 0,02%
Tam Altın 15.682,37 -0,29%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
PANDEMİ SÜRECİNDE ASP ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

PANDEMİ SÜRECİNDE ASP ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

ABONE OL
27 Ağustos 2020, 11:52:59

Aile, çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı birimlerde pandemi sürecinde yapılan çalışmaları değerlendirildi

Vali Dr. Ozan Balcı, video konferans yöntemiyle düzenlenen toplantıda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı kurum amirleri bir araya geldi.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda il merkezi ve ilçelerde hizmet veren Bakım ve Rehabilitasyon Merkezleri, Engelli Yaşam Merkezleri, Huzurevleri, Çocuk Evleri, Çocuk Destek Merkezleri, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezleri ile Kadın Konukevleri Müdürleri ile Pandemi sürecinde alınan tedbirler ve yürütülen çalışmalar ele alındı. Vali Dr. Ozan Balcı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün çok önemli bir kurum olduğunu belirterek, kurum personelinin çok fedakarca çalışmalar yürüttüğünü söyledi.

Pandemi sürecinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü personelinin ve  hem de hizmetlerden istifade eden çocuklar, kadınlar, yaşlılar ve vatandaşların sağlığını çok önemsediklerini ifade eden Vali Dr. Ozan Balcı, alınan tedbirlerin ve çalışmaların aynı hassasiyetle sürdürülmesini istedi.

Vali Dr. Ozan Balcı, “Burada kalan vatandaşlarımız devletimize ve milletimize emanet. Bu kurumlarımızda kalan vatandaşlarımızı çok önemsiyorum ve gözümüz, kulağımız, elimiz her zaman üstünde. Bugüne kadar çok önemli çalışmalar yaptınız. Bundan sonra da aynı titizlikle ve hassasiyetle çalışmalarınıza devam etmenizi istiyorum.  Önemli kurumlarsınız. Önemli bir iş yapıyorsunuz. Emekleriniz nedeniyle personelinize ve sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Toplantıya Vali Yardımcısı Osman Sarı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Özdemir ile video konferans kanalıyla da kuruma bağlı birimlerin müdürleri katıldı.

asp calismalari1
DİKKAT!  BAZI KÖYLERDE ELEKTRİK KESİNTİSİ OLACAK
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri