Dolar 32,4504 -0.15%
Euro 34,8290 -0.66%
Gram Altın 2.441,87 0,23%
Çeyrek Altın 4.123,00 0,02%
Yarım Altın 8.321,00 -0,74%
Tam Altın 16.317,56 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
VİCDAN HAREKETİNDEN HASTANEDEKİ ÇOCUKLARA HEDİYE

VİCDAN HAREKETİNDEN HASTANEDEKİ ÇOCUKLARA HEDİYE

ABONE OL
04 Ocak 2020, 11:01:01

Vicdan Hareketi Derneği, Tokat Devlet Hastanesi’nde tedavi gören ve ameliyat olan çocukları ziyaret ederek, çocuklara satranç takımı ve kitap hediye etti. Ziyaretle birlikte, daha önce Vicdan Hareketi Derneği tarafından hazırlanan hastane servis kütüphanelerine de tekrar kitap desteğinde bulunuldu.

Hastaneye yapılan ziyarete ilişkin açıklama yapan Dernek Başkanı Mahmut Delen, hasta hakları ve çocuk mahremiyeti ilkelerine binaen fotoğrafların ve kayıtların çoğunun paylaşılmadığını söyledi.          Mahmut Delen, bu tür faaliyetlerde hasta hakları ve mahremiyet konularına özen göstermek gerektiğini belirterek şunları kaydetti:

“Dayanışma faaliyetlerinde riya ile samimiyet arasında ince bir çizgi var. Bu çizgi kaybedildiği zaman hem insanlar kendini kullanılmış hissediyor hem de veren elin samimiyetine itimad kalmıyor. İyiliklerin duyurulması kadar, iyilik yapma şeklinin doğru ortaya koyulması da bir o kadar önemli. Bir çocuğun gülümsemesi hatırına tahammül edilir oluyor dünya. Miniklerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, katkı veren üyelerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Özellikle iki sene önce emeğimizin olduğu servis kütüphanelerinin kullanıldığını görmek bizleri çok memnun etti. Ancak bu tip çabaların sürdürülebilir olması için duyarlı vatandaşlarımızın da katkıları gerekiyor.”

Faaliyetin ardından çocukların ailelerine geçmiş olsun dilekleri iletilerek program sonlandırıldı.

DİKKAT!  TOGÜ'DE SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI BULUŞMASI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet