Dolar 32,4273 -0.05%
Euro 34,9474 0.33%
Gram Altın 2.438,62 0,00%
Çeyrek Altın 4.069,00 -1,29%
Yarım Altın 8.165,00 -2,60%
Tam Altın 15.957,29 -1,74%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Vali Hatipoğlu: İş Dünyasıyla Uyum İçinde Çalışıyoruz

Vali Hatipoğlu: İş Dünyasıyla Uyum İçinde Çalışıyoruz

ABONE OL
16 Nisan 2024, 17:14:03

Tokat’ta Vali ve Erbaa Ticaret Odası Başkanı arasında yaşanan anlaşmazlık gündemi sarsarken, Vali Hatipoğlu ve Başkan Coşkun’un açıklamaları kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. İş dünyasıyla uyum içinde olduklarını belirten Vali Hatipoğlu’na destek mesajları geldi.

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, bölgedeki iş dünyasıyla uyum içinde çalıştıklarını vurguladı. Yazılı açıklamasında, bazı geçmiş anlaşmazlıkların hala devam ettiğini belirtti ve bu konunun üzerinde düşünülmesi gerektiğini dile getirdi. Ayrıca, kamu görevlilerine yönelik haksız eleştirilere karşı olduklarını ifade etti. Açıklamada “4 kez Valilik makamında yapılan görüşmelerde ilçede faaliyet gösteren 17 firmanın talebi alınmış, OSB yönetim kurulu tarafından şartları uygun bulunan 14 firmaya arsa tahsisleri yapılmıştır. Bunlardan 4’ü yasal süresi içerisinde inşaat ruhsatı almadıkları için arsa tahsisleri iptal edilmiştir.denildi.

Hatipoğlu’nun bu açıklamaları, Tokatlılar tarafından desteklenerek Vali’nin haklı olduğu belirtildi.

Gökalp Coşkun: Haklarımızı Korumaya Çalışıyoruz

Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Gökalp Coşkun ise, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, eleştirilerin kişisel olmadığını ve yalnızca iş dünyasının çıkarlarını gözetmeye çalıştığını savundu.

Tokatlılar: Vali’nin Yanındayız

Tokatlılar genel olarak Vali’nin yanında yer alarak Vali Hatipoğlu’nun haklı olduğunu ve kamu görevlilerine karşı haksız eleştirilere karşı durulması gerektiğini dile getirdiler.Ayrıca Vali’nin samimiyeti ve kucaklayıcı tavrı ile herkes taradından sevilen mütevazi biri olduğunu dile getirdiler.

DİKKAT!  BARIŞ PINARI HAREKATINDA YARALANAN ASKERE ZİYARET
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet