Dolar 32,5256 -0.06%
Euro 35,0774 0.47%
Gram Altın 2.437,85 0,61%
Çeyrek Altın 4.123,00 0,07%
Yarım Altın 8.386,00 0,25%
Tam Altın 16.287,41 -0,04%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
BARIŞ PINARI HAREKATINDA YARALANAN ASKERE ZİYARET

BARIŞ PINARI HAREKATINDA YARALANAN ASKERE ZİYARET

ABONE OL
06 Kasım 2019, 10:23:30
Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Özdemir, Barış Pınarı Harekatında yaralanan Uzman Çavuş Zülfikar Sönmez’i ziyaret etti.

İl Müdürü Mahmut Özdemir, Barış Pınarı Harekatında çıkan çatışmada yaralanan Ulaştırma Uzman Çavuş Zülfikar Sönmez’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yapılan ziyarette İl Müdürü Mahmut Özdemir’e Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Adnan Tanrıverdi, Şehit Yakınları ve Gaziler Birim Sorumlusu Fatih Öztürk ve Öğretmen Necmettin Gürer eşlik etti.

İl Müdürü Özdemir, ziyarette yaptığı konuşmada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu, kararlılığı ve ordumuzun başarısı ile bu harekattan alnımızın akıyla muzaffer çıktık. Sen ve senin gibi vatan evlatlarımızın sayesinde tüm dünyaya bir ders verdik. Bu uğurda kiminiz gazi oldunuz, kiminiz şehadete ulaştınız. Rabbim, şehitliği ve gaziliği herkese nasip etmez. Millet olarak sizler ile gurur duyuyoruz. Rabbim inşallah tekrar yaşatmaz. Bu vesile ile sana ve senin nezdinde yaralanan arkadaşlarına geçmiş olsun der, şehadete ulaşan askerlerimize de Allah’tan rahmet dilerim.” Dedi.

Uzman Çavuş Zülfikar Sönmez, ziyaretleri için İl Müdürü Özdemir ve beraberindekilere teşekkürlerini sunarken, tedavisi tamamlandıktan sonra görevinin başına geri dönmek istediğini ifade etti.

DİKKAT!  TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 173'ÜNCÜ YILI KUTLANIYOR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet