Dolar 32,4504 -0.15%
Euro 34,8290 -0.66%
Gram Altın 2.441,87 0,23%
Çeyrek Altın 4.123,00 0,02%
Yarım Altın 8.321,00 -0,74%
Tam Altın 16.317,56 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Mahalle Ziyaretleri kapsamında Perakende Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Mahalle Ziyaretleri kapsamında Perakende Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

ABONE OL
27 Temmuz 2023, 13:29:23

Perakende Mahallesi’nin son on yılda nüfusu önemli oranda artan bir mahallelerden biri olduğunu dile getiren Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu “Haliyle bu durumda mahallemizin ihtiyaçları da artıyor. Biz de bu mahallemizde çalışmalarımızı yapıyoruz. Mahallemizde yeni bitirdiğimiz bir semt spor kompleksimiz var. Orası faaliyete geçti. Yine mahallemizin sınırları içerinde eski yetiştirme yurdu dediğimiz yerin hemen üstünde yeni bir park çalışması yapıyoruz. Yollarında parke çalışmamız var. O çalışmamız devam ediyor. Bu yıl içerisinde yaptığımız yaklaşık 500 metre yağmur suyu hattı çalışmamızı tamamladık. Aşırı yağışlarda yine buralarda bölgenin baskınlara maruz kalmaması için çalışmamızı tamamladık. Asfalt çalışmalarımız, ışıklandırma çalışmalarımız ve yeni yapacağımız yürüyüş yollarıyla mahallemizi güzelleştirmeye, mahalle sakinlerimizin daha konforlu ve güzel bir ortamda yaşamlarını sürdürmelerini sağlamaya devam ediyoruz” diye konuştu.
Mahalle muhtarı Hüseyin Kuyucu ile birlikte mahallede yapılan çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nun yanında belediye altyapı ve üstyapı idari kadrosu da eşlik ediyor. Mahalle gezilerinde mahallenin ihtiyaçları yerinde kayıt altına alınarak çalışmalar gerçekleştiriliyor.

TKTB4342 TKTB4347 TKTB4370 TKTB4377

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Mahalle Ziyaretleri kapsamında Perakende Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

DİKKAT!  "YATIRIMLARI BİRLİKTE HAYATA GEÇİRECEĞİZ"
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet