Dolar 32,4507 -0.02%
Euro 35,0227 0.41%
Gram Altın 2.441,85 0,13%
Çeyrek Altın 4.073,00 -1,19%
Yarım Altın 8.171,00 -2,53%
Tam Altın 15.957,29 -1,74%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Ak Parti Tokat Milletvekilleri Beyazıt Arslan ve Aldemir’den Yeni Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nu Ziyaret Etti”

Ak Parti Tokat Milletvekilleri Beyazıt Arslan ve Aldemir’den Yeni Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nu Ziyaret Etti”

ABONE OL
11 Nisan 2024, 16:02:20

Tokat’ta siyasi arenada önemli isimler, yeni dönemde göreve başlayan Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nu ziyaret etti. Milletvekilleri Yusuf Beyazıt Mustafa Arslan ve Cüneyt Aldemir, İl Başkanı Ali Özer ve Merkez İlçe Başkanı Ali Çalışkan, başkanlık makamında gerçekleşen bu hayırlı olsun ziyaretinde, kentin geleceği ve ortak çalışmaları konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette, Tokat’ın gelişimi ve yerel yönetim stratejileri ele alındı. Siyasi temsilciler, Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’na yeni dönemdeki hedefleri ve projeleri konusunda destek sözü verirken, işbirliği ve dayanışma vurgusu yaptılar.

Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehrin kalkınması için birlikte çalışma çağrısında bulundu. Tokat’ın potansiyelini daha da ileriye taşımak için tüm paydaşların işbirliği içinde olması gerektiğini belirten Yazıcıoğlu, siyasi partiler arasındaki diyaloğun önemine vurgu yaptı.

Öte yandan, ziyaret sırasında kentteki önemli sorunlar ve çözüm önerileri de masaya yatırıldı. İmar planları, altyapı çalışmaları ve kentsel dönüşüm gibi konular, ortak akılla çözüm arayışı içinde ele alındı.

Tokat’ta siyasi aktörlerin bir araya gelerek, kentin geleceği için işbirliği ve dayanışma mesajları verdiği bu ziyaret, yerel yönetimlerin güçlü ve etkili bir şekilde çalışması adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Ak Parti Tokat Milletvekilleri Beyazıt Arslan ve Aldemir’den Yeni Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nu Ziyaret Etti” yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

DİKKAT!  Kaktüs Çiçeği Modaya Esin Kaynağı Oldu
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet