Dolar 32,2977 0.1%
Euro 35,0160 0.07%
Gram Altın 2.462,76 0,67%
Çeyrek Altın 4.045,00 0,07%
Yarım Altın 8.088,00 0,06%
Tam Altın 15.965,42 -0,25%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
ÜNYELİ ÇOCUK YAZARLARDAN TOKATLI ÇOCUK YAZARLARA KİTAP HEDİYESİ

ÜNYELİ ÇOCUK YAZARLARDAN TOKATLI ÇOCUK YAZARLARA KİTAP HEDİYESİ

ABONE OL
25 Eylül 2018, 07:09:05

Çocukların çalışmalarını kitaplaştıran Ünye Belediyesi, Yazar Erdal Kara aracılığı ile bu gibi çalışmalara destek veren ilimiz işitme engelli yazarı Turan Yalçın ve İl Halk Kütüphanesine de birer tane kitap göndererek Tokatlı çocuk yazarlara örnek olmalarını diledi.

            Ünye Kent Konseyi ve Ünye Belediyesi Yazarlık Atölyesi “Çocuk Yazarların Gözünden Ünye’yi Okumak” kitabını yayınladı. Ordu’da yaşayan öğretmen Yazar Erdal Kara önderliğinde faaliyet gösteren Ünye Kent Konseyi ve Ünye Belediyesi Yazarlık Atölyesi üretmeye devam ediyor. Yazarlığa yetenekli çocuk ve gençlerin gün ışığına çıkarılmasını amaçlayan Atölye meyvelerini de veriyor.

            Ünye Belediye Başkanı Av. Ahmet Çamyar, Ünye Kent Konseyi Başkanı Musa Özgür Kıroğlu,   Ünye Kent Konseyi Kurucu Başkanı Prof. Ayşe Hazneder Yalın’ın da birer önsöz yazdığı bu kitapta Aleyna Fidan, Ayşe Özgenur Yılmaz, Büşra Güneş, Ebrar Işık, Eda Civelek, Ege Ünver, Emirhan Cazır, Eylül Çetin, Fatma Meryem Dikci, Harun Murat Güzel, Hasret Solakoğlu, İlayda İnce, İlke Zeren Kıranlı, Nisanur Arslan, Ömer Işık, Selin Yeter, Sudenaz Akbaş, Serra Zeren, Yağmur İrtem, Yasemin İstek, Zehra İlikoğlu, Zeynep Akbaş yazıları ile renk katıyor.

DİKKAT!  Bamer Bursa Veri Kurtarma
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet