Dolar 32,1983 0.1%
Euro 35,0851 -0.04%
Gram Altın 2.466,45 -0,05%
Çeyrek Altın 4.063,00 -0,39%
Yarım Altın 8.126,00 -0,40%
Tam Altın 16.160,66 0,70%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
ÜNYE-AKKUŞ-NİKSAR KARAYOLU İÇİN ÜÇ BAŞKAN BİR ARAYA GELDİ

ÜNYE-AKKUŞ-NİKSAR KARAYOLU İÇİN ÜÇ BAŞKAN BİR ARAYA GELDİ

ABONE OL
27 Nisan 2019, 09:17:04

Ünye-Akkuş-Niksar Karayolu projesi için üç ilçenin belediye başkanları ile Ak Parti ilçe başkanları Samsun Karayolları 7. Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

            Niksar Belediye Başkanı İnş. Müh. Özdilek Özcan, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ve Ak Parti Niksar İlçe Başkanı Kemal Yılmaz, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Ak Parti Akkuş İlçe Başkanı Ramazan Acar Samsun Karayolları 7. Bölge Müdürü Murat Gönenli’yi makamında ziyaret etti.

            Gerçekleşen ziyarette Ünye-Akkuş-Niksar Karayolu Projesinin son durumu hakkında bilgi alıp istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu.

%C3%BCnye%20akku%C5%9F%20niksar

            Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Niksar Belediye Başkanı İnş. Müh. Özdilek Özcan, “Niksar, Akkuş, Ünye birbirine gönülden bağlı kentlerdir. Bu bağı birlikte yapacağımız projeler ile güçlendireceğiz. Geçtiğimiz dönemde Niksar – Akkuş – Ünye karayolu hakkında ilk teması sağlamıştık. Bu birlikteliğin devam etmesi adına üç ilçe belediye başkanları ve Ak Parti ilçe başkanlarıyla el ele vererek Karayolları 7. Bölge Müdürlüğümüzü ziyaret ederek, bölge müdürü Murat Gönenli ile toplantı düzenledik. Bölge Müdürümüz bizlere projelerin tamamlandığını ve sadece yatırım programına alınma işinin kaldığını söyledi. Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik durumu da dikkate alarak yatırım programına alınması ve biran önce ihalesinin yapılması için ortak bir irade ortaya koyduk. Ortak temennimiz Karadenizi ile İç Anadolu’ya bağlayacak olan bu yolun bir an önce yapılmasıdır” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise yaptığı konuşmada; “Karayolları 7. Bölge Müdürlüğümüzü üç belediye başkanı ortak bir payda uğruna ziyaret ettik. Bölge müdürümüzle Niksar – Akkuş – Ünye karayolunun mevcut halinin iyileştirilmesi ve yeni yol projemizin son hali hakkında istişarelerde bulunduk. Toplantımız üç ilçemize de hayırlar getirsin” dedi.

DİKKAT!  YAŞAM KOÇU AHMET KÖKNAR’IN KİTABI ÇIKIYOR

            Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ise yaptığı konuşmada bölge insanı için yolun çok önemli bir faktör olduğunu belirterek, “Bölgemiz için önemli olan bu yolu geçmişte olduğu gibi bu dönemde de bölgeye kazandırmak için başkanlarımızla buradayız. Ben süreçte bir birliktelik sağlanmasını önemsiyorum. İnşallah başkanlarımızla bu yolu en kısa sürede bölgemize kazandıracağız” dedi.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet