Dolar 32,2425 0.17%
Euro 35,2544 0.22%
Gram Altın 2.474,65 0,28%
Çeyrek Altın 4.087,00 0,20%
Yarım Altın 8.175,00 0,20%
Tam Altın 16.048,17 0,52%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TOKAT PROJE İMAM HATİP LİSESİNİN HEDEFİ BÜYÜK

TOKAT PROJE İMAM HATİP LİSESİNİN HEDEFİ BÜYÜK

ABONE OL
22 Eylül 2018, 14:05:58

2018-2019 öğretim yılında puanla öğrenci alan proje okul statüsü kazanan Tokat Anadolu İmam Hatip Lisesi parlak geçmişi ve yüksek hedefleriyle dikkat çekiyor. 1953’te açılan okul, aynı zamanda Türkiye’nin en eski ve köklü okullarından biri olma özelliğini taşıyor. Tokat Anadolu İmam Hatip Lisesi Bugüne kadar on binlerce öğrenci yetiştirdi ve ülkemizin hizmetine sundu.

YENİ STATÜ, YENİ HEYECAN

            Yeni statü ve yeni öğretim yılıyla birlikte okula yeni bir heyecan geldiğini belirten Tokat Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Köprülü şöyle dedi:

            “Efsane uyanmaya başladı. Hedef ve şahlanış 2023. 1953 yılında eğitim hayatına imkânsızlıklar içinde idealist bir avuç insanın besmelesi ve hayır duası ile başlayan ve on binlerce mezun veren, ülkemiz için siyasetçi, bürokrat, akademisyen, İş adamı, öğretmen ve esnaf yetiştiren Tokat İmam Hatip Lisesi, 28 Şubat zulmünden sonra sekteye uğramıştı. Bu sene yeniden şahlanışa geçerek birçok öğrencimizi üniversiteye gönderme başarısı gösterdik. Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimizi kutluyorum.

ÖĞRETMEN KADROMUZ DAHA DA GÜÇLENDİ

            Eğitimin olmazsa olmazı öğretmendir. Öğretmen bu işin öznesidir. Okulumuzun Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olması nedeniyle kadromuza yeni ve önemli takviyeler yaptık. Şimdi daha güçlü ve iddialıyız. Ekip olarak “HEDEF 2023” vizyonunu gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağız. Hedefimiz, millî ve manevi değerlerine bağlı, vatanına, milletine, devletine ve ailesine hizmet edecek idealist insan yetiştirmek.”

HEM FEN LİSESİ HEM SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PROGRAMI UYGULUYORUZ

            Okulumuz şu anda Türkiye’nin en avantajlı okulu. Çünkü Proje İmam Hatip Liseleri hem fen lisesi hem de sosyal bilimler (yani eşit ağırlık ve sözel) programı uyguluyor. Öğrencilerimiz Sayısalı da eşit ağırlığı da seçip okuyabiliyor. Bu ise öğrencilerimiz için büyük avantaj. Biz de kadromuzu buna göre takviye ettik. Bizi tercih eden öğrenciler ‘İyi ki bu okula gelmişiz.’ diyecekler.

DİKKAT!  Zimmet Bilgisi

GEÇMİŞİMİZ, GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR

            Geçmişimiz, adeta şöhretler karması gibi. Hepsiyle gurur duyuyoruz. Okulumuz mezunu yüzlerce insan şu anda aktif olarak devletin en önemli kademelerinde görev yapmaktadır. Örneğin, Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer, İstanbul Üniversitesi Rektörü Mahmut Ak, Sakarya Üniversitesi Rektörü Fatih Savaşan okulumuz mezunu. Biz, büyük bir camiayız. Arkamızda büyük bir kamuoyu desteği var. Okulumuzdan büyük beklentilerin olduğunun farkındayız. Bu beklentileri boşa çıkarmamak ve yeni milletvekilleri, valiler, belediye başkanları, akademisyenler, bürokratlar, mühendisler, doktorlar, öğretmenler yetiştirmek için var gücümüzle çalışacağız. Bilindiği gibi Cumhurbaşkanımız bir İmam Hatipli. Biz niçin bir Cumhurbaşkanı yetiştirmeyelim?”

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet