Dolar 32,1747 0.02%
Euro 35,1966 0.01%
Gram Altın 2.468,47 0,03%
Çeyrek Altın 4.084,00 0,12%
Yarım Altın 8.168,00 0,11%
Tam Altın 16.048,17 0,52%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TED’Lİ ÖĞRENCİLERİN  OKUMA BAYRAMI MUTLULUĞU

TED’Lİ ÖĞRENCİLERİN OKUMA BAYRAMI MUTLULUĞU

ABONE OL
17 Nisan 2018, 09:47:00

 TED Tokat Koleji Kurucu temsilcisi Dr. Bilal Durmaz okuma bayramı etkinliği kapsamında açıklamada bulundu.

            Dr. Bilal Durmaz öğrencilere ve velilere yönelik yaptığı açıklamada geleceğin umutları olan çocukların eğitim hayatındaki yeri, önemi ve ailelerin bu konudaki üstlerine düşen sorumluluklarını dile getirdi.

            Kendi hayatından da örnekler vererek konuşmasını sürdüren Durmaz, “Her çocuk bir mucize her çocuk büyük bir servet her çocuk olağan üstü bir varlık ve her çocuk bizler için yaşamın anlamı ve tutkusu” dedi.

TED BÜYÜK BİR ÇOCUK SEVGİSİYLE KURULMUŞ BİR OKUL

            Çocukların mutlu olması için her türlü detayın düşünüldüğünü belirten Durmaz, öğretmen ve müdürlere de verdikleri emekten ötürü teşekkür etti.

TED TOKAT KOLEJİ HAYALİNİZDEKİ OKUL

            Durmaz konuşmasını şöyle sürdürdü: “Şimdi bizim tabelalarımızda ‘TED Tokat Koleji Hayalinizdeki Okul’ yazıyor, aslında o benim çocukluk hayalimdi. Biz çok kötü şartlarda okuyan bir nesiliz. Ben eskiden üniversite sınavı gereği hem Orta Doğu Teknik Üniversitesini ikincilikle hem de Tıp Fakültesini 50.sırada kazandım, eskiden her okulun sınavına ayrı ayrı girerdik. Fakat hayatım boyunca şunun hep eksikliğini yaşadım, dil bilmemenin. Tamam, yabancı dilden seksen, doksan, doksan sekiz falan alıyoruz ama bu işimizi görmüyor. Her hangi bir uluslararası kongrede her hangi bir toplantıda yabancı madde gibi sadece bakıyorsun ve dil bilen arkadaşlarımız bizden çok daha az yorularak az emek vererek çok büyük kariyerler edindiler. Bu dilin en iyi öğrenileceği okul olması itibariyle biz, bir takım güçlüklerimize rağmen TED Tokat Kolejini kurma kararı verdik ve burada diğer insanı vasıflarının vatan sevgisinin, millet sevgisinin, özgüvenin yanı sıra dili de en iyi öğreneceğine inandığımız için böyle bir kolej kurduk. Dil konusunda da yabancı dil öğretmenlerimiz okul açıldığı günden beri çocuklarımızın yabancı dil öğrenmesi konusunda çok büyük çaba sarf ediyorlar. Bu konuda tabii ki ailelerin desteği de hepsinden önemli. Bugün artık okuma bayramıyla yeni bir hayata adım atıyorlar bu attıkları adımın hayırlı uğurlu olmasını Allah’tan diler, aileleriyle birlikte hayat boyu sağlıklı mutlu ve başarılı olmalarının ümidiyle, hepinize saygılarımı sunarım”

DİKKAT!  Kampanyalı İndirimli En Sağlıklı Kedi Maması, Kristal Kumu KURYEMAMA.COM
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet