Dolar 32,5778 0.28%
Euro 35,0175 0.11%
Gram Altın 2.460,23 0,99%
Çeyrek Altın 4.119,00 -0,07%
Yarım Altın 8.313,00 -0,84%
Tam Altın 16.379,17 0,56%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
SİYAH/BEYAZ DÖNÜŞÜMÜ

SİYAH/BEYAZ DÖNÜŞÜMÜ

ABONE OL
01 Haziran 2019, 10:34:27

Tokat’ımızda gazeteciliğin sürdürülebilir olmasında üzerimize düşenleri yapa yapa ilerliyoruz. Her fırsatta vurguladığımız gibi fikir ve emek hakkı gözetilerek yapılan işin toplumsal fayda ilkesiyle sahiplenilmesini arzuluyoruz.

            Tokat’ımızdaki günlük yerel gazetelerimiz ön ve arka sayfalarını dört renk çıkarmakta. Kendi adımıza yeni yol haritamızda Haziran ayı ile birlikte SİYAH/BEYAZ yayınlamaya başlıyoruz. Öncelikli sebebimizin TASARRUF olduğunun bilinmesini istiyoruz.

            Gazeteciliği sürdürülebilir kılmada gelir artırıcı finans kaynaklarını bulmak bir yana, giderlerde tasarruf yapmak kaçınılmaz bir gerçek olarak karşımıza çıkmakta. Fikir işçisi ve emekten tasarruf etmektense, kalıptan, boyadan, baskı zamanından tasarrufu daha faydalı bulmaktayız.

            Nedene yönelik çokça bilgi verebiliriz, gerekçe sayabiliriz. Gazeteciliğin durumunu eni konu anlatarak okur nazarında anlayışla karşılanmayı bekleriz.

            Dilediğimiz vakit, bilhassa özel reklamların olduğu günler yine 4 RENK yapabiliriz.

            Tokat’ta gazeteciliğin yaşaması, gazetecinin özgür ve özgün kalabilmesi, tetikçi, yıkama yağlamacı olmaması için destek veren kıymetli okurlarımız, hemşehrilerimiz var çok şükür. Onların varlığı her vakitte bizler için maddi ve manevi güç kaynağı olmakta. Başta onlar olmak üzere, her hemşehrimizin, okurun çok daha güzel, renkli, capcanlı, dolu dolu gazetelere kavuşmasını canı gönülden isteriz elbet. Bunu hedef olarak belirlemişken Siyah/Beyaz dönüşümünü bir geriye gidiş olarak değerlendirmektense, ileriye atılabilecek bir ok için geri çekilme olarak değerlendirilmesini umarız.

            Tokat’ımızda gazetecilik için hayırlı uğurlu olması dileğiyle…

DİKKAT!  Tokat Aşıklar Buluşması
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet