Dolar 32,2977 0.1%
Euro 35,0160 0.07%
Gram Altın 2.462,76 0,67%
Çeyrek Altın 4.045,00 0,07%
Yarım Altın 8.088,00 0,06%
Tam Altın 15.965,42 -0,25%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
PRYM LUXURY RESİDENCE  OSCAR’A ADAY

PRYM LUXURY RESİDENCE OSCAR’A ADAY

ABONE OL
23 Ekim 2018, 07:41:53

PRYM LUXURY RESİDENCE yükselmeye devam ediyor. Proje Türkiye’de yılda bir kez yapılan ve inşaat sektörünün OSCAR’ı olarak ifade edilen Sign Of The City Awards ödüllerine üç dalda aday gösterildi.

            Tokat sevdalısı proje Prym Luxury Residence ‘Tokat’ın Pırlantası’ olarak yükselmeye devam ediyor. Mimarisiyle, teknolojisiyle, sosyal alanlarıyla, çevreci yapısıyla ve satış politikasıyla Tokat’ta ilkleri içinde barındıran Prym Luxury Residence Tokat projesi Türkiye’de yılda bir kez yapılan ve inşaat sektörünün Oscar’ı olarak ifade edilen Sign Of The City Awards ödüllerine üç dalda aday gösterildi. Proje saymakla bitmeyecek özellikleriyle birinciliğe talip.

            Konu ile alakalı gazetemize açıklamalarda bulunan PRYM Gayrimenkul Yatırım AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Tuna, projenin gelişim sürecini anlattı. Aile olarak 8 yıldır farklı alanlarda hatrı sayılır büyüklükte bir sermayeyi Tokat’a yatırdıklarını ve şu anda Tokat’ın en büyük 10 sanayi kuruluşundan birisinin sahibi olduklarını ifade eden Tuna, bu yatırımı Tokat’ın hak ettiğini söyledi. İnşaat sektörünün Oscar’ı sayılan Sign Of The City Awards ödüllerinde Tokat’ı 3 dalda temsil edecek olan firma zor da olsa Anadolu’ya bu ödülü kazandırmak istiyor.

TOKAT’IN TEK LEED SERTİFİKALI BİNASI

            Ödülü Tokat’a kazandırabilmek için büyük emek harcadıklarını söyleyen PRYM Gayrimenkul Yatırım AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Tuna “Yılda bir yapılan Türkiye’nin bütün müttehitlerinin projeleriyle katılabildiği ve en iyilerin seçildiği Sign Of The City Awards ödüllü bir yarışma. Türkiye genelinde yapılıyor biz oraya şükürler olsun ki 3 dalda aday gösterildik. Şimdi ilk 5’e girenler açıklanacak. Allah kısmet ederse ilk 5’e kalacağımızı düşünüyoruz ve oradan ödülle döneceğimize inanıyoruz. Dünya’da sadece 2 bin 2 yüz 32 Adet Leed Sertifikalı konut projesi bulunuyor. Bunlardan birisi de PRYM Luxury Residence Tokat.  “Enerjide ve Çevresel Tasarımda Liderlik” anlamına gelen LEED, geleneksel yapılara göre daha sağlıklı, çevreci ve ekonomik olarak tasarruflu binaları tanımlayan bir sistem. Projenin LEED sertifikasının olması projeyi diğer adaylardan ayıran en belirgin özellik. Bu bize avantaj sağlıyor. Aday gösterildiğimiz bu 3 dala gelecek olursak, birincisi Türkiye’nin en yeşil binası, ikincisi Türkiye’nin en iyi Residence projesi ve üçüncüsü Türkiye’nin en iyi yüksek katlı konut projesi. Şu anda biz resmi adayız, yakın zaman içerisinde Türkiye’nin ilk 5 projesi açıklanacak ve sonrasında kazananlar açıklanacak. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde konut m2 fiyatları yüksek olduğu için çok lüks binalar yapabiliyorlar ve genelde bu sebeple birinci oluyorlar. Anadolu’da bunu yapmak çok daha zor. Aslında onlara bir ödül veriliyorsa bizlere iki ödül verilmesi lazım. Çünkü biz kar marjımızdan fedakarlık ederek bu imalatları gerçekleştiriyoruz. İnşallah Tokat’ımıza bu ödülü kazandırırız.” dedi.

DİKKAT!  "SAĞLIK ÇALIŞANLARI BAYRAMI ÇOKTAN UNUTTU"

“TOKAT BU ÖDÜLÜ HAK EDİYOR’’

            Konu ile alakalı gazetemize açıklamalarda bulunan PRYM Gayrimenkul Yatırım AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Tuna, projenin gelişim sürecini anlatarak, aile olarak 8 yıldır hatırı sayılır büyüklükte bir sermayeyi Tokat’a yatırdıklarını ve şu anda Tokat’ın en büyük 10 sanayi kuruluşundan birisinin sahibi olduklarını ifade etti. İnşaat sektörünün Oscar’ı sayılan Sign Of The City Awards ödüllerinde Tokat’ı 3 dalda temsil edecek olan firma zor da olsa Anadolu’ya bu ödülü kazandırmak istiyor.

“PROJE 3 DALDA ADAY’’

            Ödüllere 3 ayrı dalda aday gösterilen projenin alanlarını anlatan PRYM Gayrimenkul Yatırım AŞ. Yönetim kurulu başkanı Mesut Tuna, “Şimdi ilk 5’e girenler açıklanacak Allah kısmet ederse ilk 5’e kalacağımızı düşünüyoruz ve oradan ödülle geleceğimize inanıyoruz. Aday gösterildiğimiz bu 3 dala gelecek olursak, birincisi Türkiye’nin en yeşil binası, ikincisi Türkiye’nin en iyi Residence projesi ve üçüncüsü Türkiye’nin en iyi yüksek katlı konut projesi’’ ifadelerini kullandı.

PRYM AYRICALIKLARI

            “Biz normal konut tasarlamıyoruz. Biz bir hayat tasarlıyoruz. Yaşam alanları tasarlıyoruz.” diyen PRYM Gayrimenkul Yatırım AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Tuna, Tokat’taki bu eşsiz yapının ayrıcalıklarından bazılarını şu şekilde sıraladı:

             “Akıllı bina, 7/24 güvenlik kamerası, engelli dostu proje, 2 adet yolcu – 1 adet yük asansörü, kapalı otopark, misafir otoparkı, araç yıkama alanı, elektrikli araç şarj istasyonu, jeneratör, depo, güneş paneli, paratoner, yangın güvenlik sistemleri, merkezi ısıtma sistemi, klima sistemi, izolasyon ve ısı tasarrufu, daireler arası ses izolasyonu, Energy Star Sertifikası,  Greenguard Gold Sertifikası, tüketimi düşük aydınlatmalar, yağmur suyu geri kazanım sistemi, su arıtma, su deposu, çöp şutu, merkezi elektrik süpürgesi, uydu sistemi, fiberoptik altyapı, mutfak ankastreleri, lounge, spor merkezi, yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, buhar odası, sıcak taş odası, jakuzi, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, mini futbol-basketbol sahası, sinema salonu, davet ve etkinlik alanları, kamelyalar, yürüyüş ve bisiklet parkuru.”

DİKKAT!  YURTKUR PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ VERİLDİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet