Dolar 32,8450 0.69%
Euro 35,0756 0.19%
Gram Altın 2.505,71 0,85%
Çeyrek Altın 4.378,00 0,92%
Yarım Altın 8.968,00 0,92%
Tam Altın 17.021,61 -0,71%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Hidrofor Fiyatları

Hidrofor Fiyatları

ABONE OL
28 Kasım 2022, 17:04:32

Hidrofor Fiyatları

Suyun basınçlandırılarak yüksek noktaya ulaşmasını sağlayan pompalara hidrofor denilmektedir. Bazı yaşam alanlarında şehrin şebek suyu üst katlara istenen basınçta çıkmamaktadır. İşte hidrofor sistemi su tankına gelen suyun havalandırılarak üst katlara çıkmasını sağlamaktadır. Hidrofor sistemi genellikle elektrik ile çalışmaktadır. Hidrofor fiyatlarımodele göre farklılık göstermektedir.

Hidroforlar su tankına bağlanabileceği gibi doğrudan şebeke hattına da bağlanabilmektedir. Doğrudan şebeke hattına hidroforun bağlanması durumunda sular kesildiğinde evlerdeki sular da kesilecektir. Su deposuna bağlandığında depodaki suyun evlere ulaşması devam edecektir.

Hidrofor Çeşitleri ve Fiyatları

Hidroforlar elektrikle çalışan pompalar olarak da bilinmektedir. Hidroforlar; membran basınçlı dengeleme tanklı hidroforlar, kompresörlü hidroforlar ve otomatik hava sağlayan hidroforlar olmak üzere çeşitli şekillerde sunulmaktadır.  Hidrofor fiyatları seçilen hidroforun çeşidine göre farklılık göstermektedir.  Bu sistemlerin fiyatlarının değişmesi hidroforların gücüne bağlı olarak değişmektedir. En çok kullanılan ve sizin ihtiyacınız olan hidroforu seçmeniz gerekmektedir. Bunun için detaylı bir araştırma yapmanız uygun olacaktır. Hidrofor modellerini incelemek ve bu sistemler hakkında teknik bilgilere ulaşmak için https://desenerji.com/hidrofor/sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

DİKKAT!  SİLAH REKLAM YASAĞINA SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDAN (STK) DESTEK GELDİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet