Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Karamollaoğlu, genel başkanlıktan ayrılacağını açıkladı

Karamollaoğlu, genel başkanlıktan ayrılacağını açıkladı

ABONE OL
04 Mayıs 2024, 17:37:02

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Genel Başkanlık Görevinden Ayrılacağını Duyurdu

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, siyasetten çekilmeyeceğini ancak genel başkanlık görevinden ayrılacağını açıkladı. Karamollaoğlu, "Hangi arkadaşımız genel başkan olursa onun en büyük destekçisi, yardımcısı olacağım" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, TV5'te katıldığı canlı yayında genel başkanlığı bırakacağı yönündeki haberleri doğruladı. Sağlık sorunlarının arttığını belirten Karamollaoğlu, "Artık sağlığım bu görevi yerine getirmeme izin vermiyor. Bu seçim döneminde yalnızca 4 yere gidebildim. Bu bir genel başkan için ciddi bir eksiklik. Gitmek istemediğimden değil, sağlığım müsaade etmediği için gidemedim" şeklinde konuştu.

Olağanüstü Kongre Hazırlıkları Başlıyor

Karamollaoğlu, partinin olağanüstü kongresinin henüz net olmadığını ancak 30 Haziran'da yapılabileceğini belirtti. Kongre tarihinin ekim ayından önce olmasının daha uygun olacağını ifade eden Karamollaoğlu, "Şu an bir adayımız yok. Bir veya iki isim üzerinde mutabakat sağlandığında kongreye gideceğiz" dedi. Genel başkanlık için görevi hakkıyla yerine getirecek bir ismin belirleneceğini söyleyen Karamollaoğlu, siyasetten tamamen çekilmeyeceğini vurguladı.

Karamollaoğlu'nun Gelecek Dönem Planları

Karamollaoğlu, "Siyasetten tamamen çekilme diye bir düşüncem yok. Genel başkanlıktan ayrılacağım, hangi arkadaşımız genel başkan olursa onun en büyük destekçisi, yardımcısı olacağım" dedi. Parti içindeki teşkilat mensuplarının görüşlerini alacaklarını aktaran Karamollaoğlu, yakın zamanda genel başkanlık için yeni bir ismin belirleneceğini belirtti.

Özel İçerikler Burada: Diğer Yazıları Kaçırmayın

DİKKAT!  Yakıt Tasarruflu Fiat Linea
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet