Dolar 32,5901 0.11%
Euro 35,0311 0.46%
Gram Altın 2.430,44 0,30%
Çeyrek Altın 4.133,00 0,32%
Yarım Altın 8.392,00 0,32%
Tam Altın 16.294,20 -0,61%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Yakıt Tasarruflu Fiat Linea

Yakıt Tasarruflu Fiat Linea

ABONE OL
31 Mayıs 2023, 14:27:55

Linea Fiat markası tarafından üretilmiş olsa da tasarımında Brezilya menşeili Fiat do Brasil ve Türkiye menşeli TOFAŞ imzasını da taşır. İtalyan markası Fiat’ın en sevilen modellerine sahip olan seri ilk kez 2006 yılında, İstanbul Auto Show 2006 otomotiv fuarında görücüye çıkar. Tasarımın ilanı ilk kez 2 Ekim’de duyurulduktan 5 ay sonra 6 Mart 2007’de satılmaya başlar.

2012 yılında ise kasası değişir ve motorda değişim yaşanır. Fiat Linea serisinin üretimi 2017 yılında durdurulduğu için bu yıldan sonra yeni üretim olmamıştır. Üst segment B serisinde yer alan modelin 2017 sonrası yerini alan model Fiat Egea’dır. Sedan kasa Fiat Linea fiyatları ve modelleri üretim yılının yanı sıra paketlerine göre de farklılaşır. Fiat Grande Punto platformu alt yapısına sahip seri uzun yıllardır piyasada tercih edilirliğini korumaya devam eder.

İtalyan Çizgisinde Fiat Linea Serisi

Satılık Fiat Linea modellerinin ortak özellikleri olsa da paket, donanım ve görünümlerine göre birbirinden farklı sistemleri de öne çıkar. 102.5 inç dingil mesafesi ile geniş iç hacme sahiptir. 2007 yılında çıktığında Fiat Linea 1.3 Multijet dizel ve 1.4 benzinli olarak üretilse de daha sonra seriye yeni motorlar eklenir. Fiat Linea 1.6 Multijet ve Fiat Linea 1.3 gibi farklı motorlarla dizel ve benzin seçeneği kullanıcıya bırakılır. Totalde 2 farklı motor türünde benzinli, dizel yakıt kullanabilirsiniz. 2011 yılında motor türü ve yeri değişimi ile maksimum güce daha hızlı şekilde ulaşacak biçimde yenilenir ve EURO 5 motor tipine geçer.

Linea serisinin en çok dikkat çeken özelliklerinden biri Microsoft tabanlı sistemidir. Ses tanıma ve konuşma özelliğine sahip sistem cep telefonuna bağlandığı zaman rehberdeki kişilere ulaşılabilir. Sesli SMS okuma ve kontrol gibi özellikleri ile sürüş sırasında dikkatiniz dağılmadan iletişim kurabilirsiniz. USB girişi ve Media Player oynatıcı ile ekstra bir araca ihtiyaç duymadan müzik dinleyebilirsiniz.

DİKKAT!  Stilex Jel Ne Işe Yarar

Elektrikli kararan dikiz aynası, navigasyonu olan müzik çalar, dijital klima ve geliştirilmiş gösterge kadranı gibi özellikleri ile kullanırken konforunuz maksimum seviyeye çıkar. Üstelik iç döşeme ile aynı renk kapı kolları tasarımda bütünlüğü yakalarken dirsek dayama bölmesi ile oturma pozisyonunda rahatlığı yakalar.

Active (Actual), Dynamic ve Emotion paketlerinin her birinin Plus versiyonunu eski kasalarda bulunur. Yeni kasada ise Mood, Pop, Easy, Urban ve Lounge paketlerine sahip arabalar var. ASR (patinaj önleyici) ve ESP (yan kaymayı önleme) sistemlerine sahip GSR donanımı olan modelleri de bulabilirsiniz.

Fiat Linea otomatik vites ve manuel kullanıma izin veren vites topuzu ile dikkat çeker. Sürüş alışkanlığına göre iki vitesten birini kullanmanıza izin veren yarı otomatik vites ile konforunuz artar.

OtoSOR Fırsatı ile Taksitli 2. El Fiat Linea Sahibi Olun!

İkinci el Fiat Linea modelleri piyasaya çıktığı zamandan beri 2. el otomotiv pazarının en çok tutulan arabaları arasında yer alır. Özellikle 1.3 motorlu modelleri ile yakıt konusunda büyük tasarruf sağlayan ve az yakan otomobilleri ile bütçeye dikkat edenlerin ilk tercihlerindeki yerini korur. Alımı ve satımı kolay olduğu, yedek parça ve servis konusunda başarılı olduğu için popülerliği de bir hayli fazladır. Siz de kendinize bir 2 el Fiat Linea almayı düşünüyorsanız OtoSOR yanınızda!

Minimum %30 peşinat ile 48 aya varan vade seçenekleri ile Fiat Linea ikinci el arabalara ulaşmanız çok kolay. OtoSOR’un geniş bayi ağı sayesinde aracınızı kolaylıkla teslim alabilir, başvurunuz onaylandıktan sonra beklemeden aynı gün içinde otomobilinize sahip olabilirsiniz.

Şimdi vadeli ödeme avantajı ile 2. el Fiat Linea modeline sahip olmak istiyorsanız OtoSOR’un sunduğu ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet