Dolar 32,2845 0.02%
Euro 35,0424 -0.14%
Gram Altın 2.472,27 0,24%
Çeyrek Altın 4.060,00 -0,17%
Yarım Altın 8.121,00 -0,15%
Tam Altın 16.111,85 0,40%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
İZDES ÇALIŞMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İZDES ÇALIŞMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ABONE OL
26 Aralık 2018, 13:00:57

İZDES heyeti, İçişleri Bakanlığı İzleme ve Değerlendirme Sistemi (İZDES) Projesi kapsamında ilimize çalışma ziyareti gerçekleştirerek, toplantı gerçekleştirdi.

            İçişleri Bakanlığı İzleme ve Değerlendirme Sistemi (İZDES) Projesi kapsamında ilimize çalışma ziyareti gerçekleştiren İZDES heyetini makamında ağırlayan Vali Ozan Balcı, heyet başkanı Merkez Valisi Mesut Köse ve heyet üyeleri ile bir süre sohbet etti.

            Daha sonra Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen İZDES Çalışma Programı Toplantısına bir süre katılan Vali Ozan Balcı, burada yaptığı konuşmada; İZDES heyetine ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, “Sürdürülecek olan İZDES çalışmaları; kamu hizmetlerinde etkinlik ve verimliliğin artırılmasına, hizmet standartlarının geliştirilmesi ve gerekli koordinasyonun sağlanmasına, dolayısıyla vatandaşlarımızın taleplerine hızlı ve etkin bir şekilde cevap verilmesinde katkı sağlayacaktır.” dedi.

            İZDES heyeti başkanı Merkez Valisi Murat Köse yaptığı değerlendirmede; İçişleri Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı ile başlı kuruluşlarımızın arasındaki ilişki ve koordinasyonu artırmak, taşra birimleri ile vatandaşlarımız arasındaki iletişim kanallarını güçlendirmek, vatandaşlarımızın hizmet noktasında beklenti ve taleplerine hızlı ve etkin bir şekilde karşılık vermek, taşra birimlerinin mevcut kurumsal yapılarının yeniden gözden geçirilerek, modern kamu yönetimindeki güncel gelişmelere ve yeni hizmet sunum yöntemlerine uygun olarak örgütlenmelerine yönelik öneriler geliştirmek amacıyla ekipler halinde 81 ilin ziyaret edildiğini belirterek, Tokat’ta olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etmesinin ardından toplantıya geçildi.

            İZDES toplantısına, Vali Dr. Ozan Balcı’nın yanı sıra Merkez Valisi Mesut Köse, Vali Yardımcıları Mehmet Suphi Küsbeci, Dr. Mehmet Gödekmerdan ve Mehmet Sülün, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, İl Jandarma Komutanı J. Albay Hidayet Arıkan, İçişleri Bakanlığı’na bağlı müdürlükler ile heyet üyeleri katıldılar.

DİKKAT!  Android ile iOS Cihazlardaki RAM Miktarı Ortalamaları Açıklandı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet