Dolar 32,2091 -0.25%
Euro 35,1282 0.24%
Gram Altın 2.469,84 0,96%
Çeyrek Altın 4.084,00 1,04%
Yarım Altın 8.169,00 1,06%
Tam Altın 16.048,17 0,52%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
GÜNEŞLİ MAHALLESİ’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

GÜNEŞLİ MAHALLESİ’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

ABONE OL
29 Haziran 2018, 07:23:24

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, çalışma yerlerini incelemelerine devam ediyor. Güneşli Mahallesi’nde yeni yapılaşmaların olduğu alanda Tokat Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından sürdürülen altyapı, su ve kanalizasyon yeni hat yapım çalışmaları devam ediyor.

Tekbirevleri Bölgesindeki çalışmaları teknik ekibiyle birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, bölgenin tamamının eski Turhal yoluna kadar asfaltlanacağını belirtti.

Önce altyapı sonra asfalt düşüncesiyle çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Eroğlu, Güneşli Mahallesi Tekbirevleri bölgesindeki çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Eroğlu yaptığı açıklamada; “Güneşli Mahallesi Tekbir Evleri bölgesindeyiz. Bu bölgemiz son 4-5 yılda yoğun bir şekilde binaların yapıldığı, insanlarımızın ikamet ettiği bir bölge. Alt yapı, üst yapı, kaldırım çalışmaları, Çevre temizliği anlamında çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu bölgenin tamamını, eski Turhal yoluna kadar olan kısmı asfaltlama çalışması içerisine aldık. Bütün bunları yaparken de alt yapılarına yaparak gidiyoruz. İçme suyu hatlarımızı, kanalizasyon hatlarımızı yeniden oluşturduk. Aynı cadde üzerinde Dörtyol birleşimi olan bu noktada da kavşak çalışmasını yapmaya başladık. Zira burası da mahallemizin en büyük kavşaklarından birisi olacak. Dört Caddeyi birleştirecek bir alan. Bu kavşak oluşabilecek trafik kazalarını da engelleme anlamında önemli bir çalışma oldu. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

DİKKAT!  SAĞLIK-SEN'DEN KARDAN ADAMLI PROTESTO
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet