Dolar 32,5365 0.26%
Euro 34,8834 0.35%
Gram Altın 2.442,73 0,17%
Çeyrek Altın 4.094,00 -0,68%
Yarım Altın 8.249,00 -1,60%
Tam Altın 16.239,95 -0,29%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
GENÇ GÖRÜNMENİN  YOLU BOTOXTAN GEÇER

GENÇ GÖRÜNMENİN YOLU BOTOXTAN GEÇER

ABONE OL
06 Mayıs 2019, 08:46:25

Botox yüzde beliren kırışıklıkları ve ince çizgileri yok etmek için kullanılan ameliyatsız tedavi yöntemidir. Birçok insan cildinin yaşlanmasını, kırışmasını istemez. Daha genç görünmek insanları mutlu eder.

Yaşlanmak kaçınılmazdır ama etkilerini azaltmak ya da geciktirmek elimizdedir. Ameliyatsız olması sebebiyle genç kalmak isteyen hem erkek hem kadınlar botox yöntemi için bizlere başvurmaktadır. Klinik ortamında 10 dakikada yapılabilen botox uygulamasının etkisi ikinci günden itibaren başlar ve 8 aya kadar devam eder. Eğer uzman bir hekimle çalışıyorsanız yani hekiminiz mükemmelse ve deneyimliyse botoxtan korkmanıza hiç gerek yok. Botox kadınlardan sonra erkekler arasında da en yaygın uygulanan estetik uygulamalar arasında ikinci sırada. Listenin başında ise gönüllerin efendisi saç ektirme var. Botox, ifadesini düzeltmek isteyenler için de güzel bir yöntem. Sürekli öfke ve mutsuzluk çizgileri olanlar, sert ifadelerinden kurtulmak isteyenler de başvurup botoxun nimetlerinden yararlanıyor.

Botox uygulamalarında isterseniz kırışıklıklar yok edilir, isterseniz kaşlarınızı kaldırabilirsiniz, bu size kalmış. Yalnızca istediğiniz şeyi hekiminize söylemeniz yeterli. Tabi hekiminizin botox deneyimi de çok önemli. Kendinizi uzman ellere bırakın. Çünkü botox uzmanlık ister ve yalnızca uzman hekimlerden destek alalım.

Çoğu insan botoxun yalnızca estetikte kullanıldığını düşünür oysa nörolojik vakalarda ve göz hastalıklarında da kullanılıyor. Terleme problemi olan kişilerde terlemeyi durdurmak için kesin çözüm. Etkisini bir iki günde gösteriyor. Dipnot olarak; Botox randevularınıza giderken yarım saat önce gitmeye çalışın . Çünkü önce botox uygulanacak alan uyuşturulur ve hastanın konforu sağlanır sonra botox uzman hekimler tarafından itina ile yapılır. Saygılar.

DİKKAT!  TARIM VE HAYVANCILIĞIMIZ? -ÜÇÜNCÜ BÖLÜM-
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet