Dolar 32,5753 0.1%
Euro 35,0338 0.55%
Gram Altın 2.431,88 0,36%
Çeyrek Altın 4.120,00 0,00%
Yarım Altın 8.365,00 0,00%
Tam Altın 16.294,20 -0,61%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
KADER MAÇLARI OYNANIYOR

KADER MAÇLARI OYNANIYOR

ABONE OL
21 Ocak 2020, 10:46:30

Tokatsporumuz 3. ligde ikinci devre maçlarını oynamaya başladı. Geçen hafta İstanbul’da oynadığı  maçtan sonra bu haftada sahamızda Yomraspor ile yaptığı maçta 2-0 mağlup oldu. Bu maç küme düşme hattında bulunan Yomra Spor ile Tokatsporumuz hemen hemen kader maçı niteliğinde sayılabilecek bir maçta maalesef mağlup oldu. Artık Tokatsporumuz bundan sonra yapacağı maçlarda nereye gideceğini tayin edecek. Hiç kimse bir şey anlamıyor ama şurası muhakkak ki elli yılını Tokatspor ile geçiren bizler olacaklardan o zaman her şeyi daha iyi anlayacağız. Nafile kuş elden gitmiş olacak. Bizde Tokatsporun bu konumuna çok yazık olacak demeden başka bir şey söyleyemiyoruz. Tüm Tokatlılara hepimize yazıklar olsun, yazıklar olsun, yazıklar olsun diyelim.

Tokatspor A.Ş Yomraspor maçında gözümüze takılan önemli ayrıntılara gelince:

1. Sahamızda oynadığımız tüm maçlarımızda protokol tribününün manzarası kamuoyunun Tokatspora nasıl baktığının nabzını gösteriyordu. Maalesef bu sezon protokol tribününde yerlerinde olması gereken Tokat’ımızın üst seviye yöneticileri ve az çok Tokatspor ile ilgilenen Tokatspor sevdalılarının bile yerlerini boş bırakmaları Tokatsporumuzun ne kadar sahipsiz kaldığını bizlere gösteriyor.

2. Bununla beraber protokol tribününde her ne olursa olsun elli yıllık Tokatsporlu şahsım, Gençlik Spor İl Müdürümüz ve yardımcıları, arada sırada da olsa maçımıza gelen eski Tokatspor Başkanı Sayın Faruk Altuntaş, oldukça kalabalık bir kadro ile maçlarına gelen Yomraspor yöneticileri ve TFF görevlileri bulunuyorlardı.

3. Artık Tokatsporlu taraftarlarımızda tribündeki yerlerine gelmiyorlar, tribünler boş kalıyor. Bu arada sayıları çok azda olsa Yomraspor taraftarları da tribünde yerlerini alarak yaptıkları tezahüratlarla takımlarını destekliyorlardı. Tokatsporlu taraftarımızın bu kadar vefasız olmaları hayli üzücü.

MAÇIN TEKNİK ANALİZİ

Tokatspor A.Ş ve Yomraspor ligde kritik bir yerde bulunmalarından ötürü bu maç her iki takım içinde alınacak puan ve puanları hesap edilerek bir kader maçı niteliği taşıyordu. Takımımız elde bulunan elemanlarla teşkil edilen en ideale yakın tertibi ile maça başladı ve bu sezonun en iyi futbolundan birini oynadı. Şansız bir şekilde yediği ilk golden sonra takımımızın balansı bozulmasına rağmen yediği ikinci gole kadar oynadığı futbol kaçırdığı gollerden sonra futbolda değişmeyen bir düstur vardır, atamayana atarlar tekerlemesi ile hiç olmazsa beraberlik golü atamayıp son dakikada ikinci golü de yiyerek maçta 2-0 mağlup oldu.

DİKKAT!  KÖY GEZİSİ

Bu sezon 3. Ligde iştirak etiği alt yapı kadrosu senelerdir yapılmaya arzu edilen bir davranıştı. Tokatsporun miladı olacak bu kadroya sahip çıkılmalı. Önümüzdeki senelerde hangi ligde olursa olsun daha tecrübelenmiş olduğundan daha iyi neticeler alarak Tokatsporumuzu üst liglere taşıyabilir. Bu bakımdan bu takıma A.Ş oldu diye bakılmamalı takımın adı Tokatspor dur. Genelde Tokatlı genç futbolculardan kurulu bu kadro Tokatlı teknik adamlarımızın yönettiği Tokatsporumuza sahip çıkılmalıdır. Tokatsporumuzun bundan sonra yapacağı maçlarda futbol şansının bizlerden yana olmasını temenni eder, Tokatsporumuza başarılar dileriz. Sayın sporseverlere saygı ve sevgiler sunarız.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet