Dolar 32,2785 0.1%
Euro 34,8428 0.01%
Gram Altın 2.446,18 0,56%
Çeyrek Altın 4.063,00 0,59%
Yarım Altın 8.128,00 0,62%
Tam Altın 15.820,24 -0,40%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
GAZETECİLİK TOPLUM İÇİN ÖNEMLİ BİR HİZMET

GAZETECİLİK TOPLUM İÇİN ÖNEMLİ BİR HİZMET

ABONE OL
10 Ocak 2019, 10:58:14

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, kamuoyunun doğru ve sağlıklı haber alması anlamında gazeteciliğin topluma önemli bir hizmet olduğunu vurguladı.

            Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Tokat’ta gazetecilerin ve medya kurumlarının üstün bir hizmet anlayışı ile fedakârca çalıştıklarını ve toplum değerlerine ters düşmeyecek nitelikte yayınlar yaptığını belirten Başkan Eroğlu, “Öncelikle Tokat’ımızda görev yapan tüm medya mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

            Kamuoyunun doğru ve sağlıklı haber almasında basın mensuplarına büyük görevler düştüğünü ifade eden Başkan Eroğlu, “Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri de bağımsız basındır. İnsanoğlunun bilgi ve öğrenme açlığı yüzyıllardır süregelen bir olgudur. Çevremizde ve dünyada olup biteni öğrenme ve bunları da çevremiz ile paylaşma bir ihtiyaçtır.

            İnsanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi gecesi gündüzü olmayan, mesai mefhumu gözetmeyen bu görev doğru yapıldığında kutsal bir meslek olduğu gibi toplum için de çok önemli bir hizmettir. Zor ancak, son derece önemli bir görevi fedakârca ifa eden basın mensuplarımız, milletimizin duyan kulağı, gören gözü, konuşan dili, yazan eli ve hak terazisinden sapmayan vicdanıdır. Ülkemizin ve Tokat’ımızın gelişimi ve kalkınma süreci de, basın çalışanlarımızın desteği ile daha hızlı olacaktır.

Basın çalışanlarımızın prensipli ve tarafsız yayıncılık anlayışı içerisinde yerine getirdikleri bu önemli görevleri için teşekkür eder, ilimizdeki gazete, radyo, televizyon ve internet medyası olmak üzere tüm medya çalışanlarının, 58. yılında 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım" diye konuştu.

 

DİKKAT!  TURHAL MEHMET AKİF İ.Ö.O. BAYAN HENTBOL TAKIMI PLAY OFF’TA
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet