Dolar 32,5630 0.29%
Euro 34,9762 0.43%
Gram Altın 2.443,94 0,22%
Çeyrek Altın 4.096,00 -0,63%
Yarım Altın 8.255,00 -1,53%
Tam Altın 16.239,95 -0,29%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TURHAL MEHMET AKİF İ.Ö.O. BAYAN HENTBOL TAKIMI PLAY OFF’TA

TURHAL MEHMET AKİF İ.Ö.O. BAYAN HENTBOL TAKIMI PLAY OFF’TA

ABONE OL
26 Nisan 2018, 07:14:15

Turhal Mehmet Akif Spor Kulübü Bayan hentbol takımı play off mücadelesi vermeye hak kazandı.

            Ankara’da12-15 Nisan 2018 tarihleri arasındayapılan2. lige yükselme grup müsabakalarında bir birinden zorlu geçen maçlar sonucunda finallere kalmayı başaran Turhal Mehmet Akif Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, Türkiye Hentbol Federasyonunun belirleyeceği bir tarihte Play Off mücadelesi vermeye de hak kazandı.

            Kulüp Başkanı ve aynı zamanda kulüp antrenörü İsmail Çaltepe daha önce 2. Lige çıkma başarısı gösterdiklerini belirterek, 2 yıl boyunca şehri en iyi şekilde temsil etme başarısını gösterdiklerini söyledi.

            Aynı zamanda bu branşta ilimizi temsil eden tek bayan hentbol takımı olma başarısını da elinde bulunduran Turhal Mehmet Akif İ.Ö.O. Spor Kulübünün hedefinin bu yılda aynı başarıyı yakalamak ve her geçen gün bu başarı çıtasını daha da yukarılara çıkarmak olduğunu belirten Çaltepe, çıktıkları her maçta yürekleriyle oynayan sporcuları tebrik etti.

            Çaltepe, “Bu çalışmaları beraber yürüttüğümüz kulüp antrenörümüz Alper Kandemir’e  Turhal Mehmet Akif Ortaokulu öğretmenlerine, sporu seven ve destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

            Turhal Mehmet Akif İlköğretim Okulu yönetimi tarafından yapılan açıklamada sporcular ve antrenörleri tebrik edilerek, Play Off müsabakalarında başarılar dilendiği ifade edildi.

DİKKAT!  YAZARIMIZ OSMAN BAŞ’A TÜRK DÜNYASI KÜLTÜRÜNE HİZMET ÖDÜLÜ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet