Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Fenerbahçe Beko EuroLeague Play-Off Serisinde Dengeleri Değiştirdi

Fenerbahçe Beko EuroLeague Play-Off Serisinde Dengeleri Değiştirdi

ABONE OL
04 Mayıs 2024, 19:07:03

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda Heyecan Dolu Maç

Fenerbahçe Beko ve AS Monaco Arasındaki Kritik Karşılaşma

İstanbul'daki Ülker Spor ve Etkinlik Salonu, EuroLeague çeyrek final serisinin dördüncü maçına ev sahipliği yaptı. Fenerbahçe Beko ile AS Monaco arasındaki karşılaşma, büyük heyecana sahne oldu. İki takım arasındaki mücadele sonucunda serinin durumu 2-2 oldu ve Final Four'a yükselecek olan takım, Monaco'nun ev sahipliğinde 8 Mayıs'ta oynanacak olan maçta belli olacak.

Maç Detayları: Takımlar Arasındaki Çekişmeli Mücadele

Fenerbahçe, karşılaşmaya Nick Calathes, Tyler Dorsey, Dyshawn Pierre, Nigel Hayes-Davis ve Georgios Papagiannis beşiyle başlarken, Monaco ise Jordan Loyd, Mike James, Jaron Blossomgame, Yakuba Ouattara ve Donatas Motiejunas beşiyle sahaya çıktı. İlk periyodu 15-11 önde tamamlayan Fenerbahçe, ikinci periyotta Monaco'nun etkili hücumlarına karşın farkı açmayı başardı. İlk yarının sonunda öne geçen Fenerbahçe, devreyi 33-30 önde kapattı.

İkinci yarıda her iki takım da üç sayı çizgisinin gerisinden isabetli atışlar yaparak skor üretti. Monaco, üçüncü periyodun sonlarına doğru öne geçti ve son periyoda 48-47 önde girdi. Son periyotta savunma ağırlıklı geçen dakikalar sonucunda Monaco, karşılaşmayı 65-62 kazanarak seriyi eşitledi. Maç sonunda yaşanan tansiyon yükselince güvenlik görevlileri ve teknik ekipler müdahale etmek zorunda kaldı. Olaylar sakinleştikten sonra oyuncular soyunma odalarına çekildi.

8 Mayıs Çarşamba günü Monaco'da oynanacak olan beşinci ve son maç, her iki takım için büyük önem taşıyor. EuroLeague Dörtlü Finali'ne yükselen son takımı belirleyecek olan bu kritik karşılaşma, basketbol tutkunları için kaçırılmayacak bir heyecan sunuyor.

İlginizi çekebilecek konular

DİKKAT!  MHP'NİN TOKAT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖZMEN OLDU
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet