Dolar 32,5547 0.28%
Euro 34,9550 0.53%
Gram Altın 2.431,49 -0,29%
Çeyrek Altın 4.075,00 -1,14%
Yarım Altın 8.212,00 -2,04%
Tam Altın 16.239,95 -0,29%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
‘EMPERYALİST’LERİN BUGÜN SURİYE’YE  BAŞLATTIKLARI OPERASYON NE ANLAMA GELİYOR?

‘EMPERYALİST’LERİN BUGÜN SURİYE’YE BAŞLATTIKLARI OPERASYON NE ANLAMA GELİYOR?

ABONE OL
17 Nisan 2018, 09:37:00

Nihayet beklenen gerçekleşti. ABD ve müttefikleri gece yarısı, herkesin uykuda olduğu, çok manidar bir zaman diliminde Suriye’ye bir hava saldırısı başlattı.

Bu ne anlama geliyor?

1_ Bu saldırı her ne kadar Suriye’ye yapılmış gibi gözükse de, aslında ABD ve Müttefikleri, İslam dünyasında hiçbir şekilde Türkiye gibi başkaldıran “iri bir devlet” istemiyor. İslam Coğrafyasında istenen, dünyanın karar mekanizmasında söz sahibi olmayan “şehir devletçikleri”dir.

2_Irak, Suriye, Filistin ve Yemen başta olmak üzere dize getirilmiş/sindirilmiş ülkelerde emperyalist projeleri engelleyemeyecek “yerel iktidarlar” inşa etmektir.

3_Uyanan, kendine gelen fakat aralarındaki ihtilaflar ve iç çekişmeler sebebiyle bir türlü ayağa kalkamayan ama ayağa kalkmayı denemeye çalışan ‘İslam dünyasını’ yeni bir darbeyle tekrar çökertmek.

4_Emperyalist devletlerin yaklaşan üçüncü dünya savaşı öncesi, son teknolojik silahlarının İslam Coğrafyasındaki insanlar üzerinde denemesini yapmak.

5_Ve en büyük amaç Suriye başta olmak üzere Coğrafyamızda kontrolsüz kaotik bir yapı oluşturup Arzı Mevuad’a alan açmak…

PEKİ BİZ MÜSLÜMANLAR NE YAPIYORUZ, NE YAPABİLİRİZ?

1_>Bu projelerin karşısında biz İslam dünyası taş mı kesilecek, bir ceset gibi mi duracak? Yoksa ey emperyalistler durun! ‘Burası çıkmaz sokak’, “Bize dokunamazsınız!” diye her şeye rağmen ayağa mı kalkacağız?

2_>Amerika gözüne kestirdiği ülkeleri füze ile vururken, gücünün yetmediği, füze ile vuramadığı Türkiye gibi yerleri Dolar ile vurmaya, ekonomik operasyonlar gerçekleştiriyorken biz eli kolu bağlı mı duracağız, üstelik ülke kötü yönetiliyor, ülke batıyor gibi algılarla bizi köşeye sıkıştıran düşmanın değirmenine su mu taşıyacağız?

3_>Coğrafyamızda danışıklı dövüş yapan ABD ile Rusya’ya; arkadaş kendi topraklarınızda değil de, Müslümanların toprakları üzerindeki hesaplaşmalarınızın sebebi nedir diye sormalı değil miyiz?

4_>ABD ile Rusya’nın çıkar çatışmasında, ülke olarak mesele ülkemiz menfaatleri ve mecburiyetlerimiz de olsa önceliğimiz taraf olmaktan daha çok uzlaştırıcı ve barışçıl bir yol izlemek, ABD düşmanımız ama Rusya’nın da dostumuz olmadığını hiçbir zaman aklımızdan çıkarmamalıyız, öyle değil mi?

DİKKAT!  ŞEHİRLEŞME, YÜKSEK KATLAR ve MİMARİ

5_>Biz Müslümanların ihtilafı, husumeti, kısır çekişmeleri, felaket tellallığını geride bırakıp önümüze bakmanın zamanı hala gelmedi mi acaba?
Geldi de geçti/geçiyor bile değil mi!?

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet