Dolar 32,2948 0.1%
Euro 34,7883 -0.06%
Gram Altın 2.412,91 0,15%
Çeyrek Altın 4.017,00 -0,02%
Yarım Altın 8.034,00 -0,01%
Tam Altın 15.887,71 0,21%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
DEMİR KEPENKLİ EV ile ANADOLU HİKAYELERİ

DEMİR KEPENKLİ EV ile ANADOLU HİKAYELERİ

ABONE OL
09 Nisan 2018, 13:32:36

Basın İlan Kurumu Tokat Şube Müdürü Çetin Oranlı, üçüncü eseri ile okurlarına ulaştı. Gazetecilik üzerine yazdığı kitabı “Gazetecilik’, mesleki çalışmalarını içeren ‘SÖZÜN ARDI’ kitabının ardından bu kez edebi bir çalışma olarak “Demir Kepenkli Ev” adlı üçüncü eserinde Anadolu hikâyelerine yer verdi.

İMZA GÜNÜ

            Memleketi Ordu’da ve geride bıraktığımız hafta sonu Cumartesi günü görev yeri Tokat’ta Çizgi Kitap Kafe’de yeni kitabı için imza günü etkinliği tertip eden Çetin Oranlı, okurları ile buluştu. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi, Anadolu Basın Birliği Tokat Şube Başkanı Sezai Kaymak, Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fatih Kılıç, Tokat Televizyoncular, Gazeteciler, Radyocular Derneği Başkanı İhsan Uluözlü, Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal İncesoyluer, Kanal 60 Televizyonundan Hüseyin Kömür de yazar Çetin Oranlı’nın imza gününde bulundular.

            Yazar Çetin Oranlı imza günü vesilesiyle yaptığı açıklamasında “yeni kitabım edebiyat alanında bir çalışma oldu. Umarım okuyanlara faydalı olur. 11 hikayeden oluşuyor. Hikayelerde Anadolu insanın mayasındaki sevgi, merhamet, hayvan sevgisi, dayanışma, şehirleşme ile yaşanan sorunlar ve yer yer de Anadolu insanının mizah gücünü yansıtmaya çalıştım. İnşallah devamı gelecek. Okuyanlara faydalı olabilirsek ne mutlu. Hayatımızda yazmanın ayrı bir rolü var, yaşamımıza anlam katan yanımız. Elimizden geldiğince yazmaya, milletin değerlerini yansıtmaya devam edeceğiz. Katılımınız için teşekkür ederiz.” dedi.

            Çizgi Kitap Cafe’de 10 liradan satışı yapılan Demir Kepenkli Ev’e hemşehrilerimizin rağbet gösterdiği görüldü.

 

DİKKAT!  ÖĞRENCİ SERVİSLERİ YENİ DÖNEME HAZIR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet