Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
CHP Genlik Kollarından kadroların gençleşmesi çağrısı

CHP Genlik Kollarından kadroların gençleşmesi çağrısı

ABONE OL
11 Eylül 2018, 09:32:10

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Kubilay Tahsin Alpay CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığınca başlatılan “kentlere hazırız” kampanyasına destek verdiğini belirterek, “Mahalli idareler seçiminde yöneticilerin yenilenmesi ve gençlere daha fazla yer verilmesi, yaşlı kadroların gençleşmesi gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

            Alpay yazılı yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

            “CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığımızın başlatmış olduğu “kentlere hazırız” kampanyamızda Cumhuriyet Halk Partisinin, mahalli idareler seçiminde yöneticilerini yenilemeli ve gençlere daha fazla yer verilmesi konusunda başlatılmış kampanyadır.

            Gençlerin siyasette daha aktif rol alması ve yerel yönetimlerin gençleştirilmesi amaçlanması yönünde başlattığımız hareketin  kapsamında, Genel Başkanımız Sayın Emre Yılmaz’ında söylediği gibi ‘Sadece CHP adına değil memleketin tüm gençleri adına bunun bir ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz’ ve bilindiği gibi Türkiye’de yerel yönetimlerde 20 bin kadar meclis üyesi var. CHP’de bunların sadece yüzde 4’ü gençlerden oluşuyor. Partimiz, son getirdiği tüzük değişikliğiyle gençlere yüzde 20 kota vaat ediyor. Bu yüzde 16’lık dilimi kapatmak ve memleket gençliğinin yerel seçimlerde temsilini artırmak için Genel Başkanımız Emre Yılmaz’la birlikte mücadele edeceğiz. Bu irade gücünü bizden sonraki genç kuşaklara bırakmaktır tek gayemiz. Mahalli idareler seçiminde yöneticilerini yenilemeli ve gençlere daha fazla yer verilmesi yaşlı kadroların gençleşmesi gerekiyor. Gençler olarak yerel seçimlerde partimizi temsil etmek istiyoruz. Gelecek günlerde Gençlik Kolları Genel merkezimizle çeşitli sivil toplum kuruluşlarının da katılımıyla kapalı toplantılar yaparak yol haritalarımızı belirleyeceğiz.”

 

DİKKAT!  GAZİOSMANPAŞA VEFATININ 118’İNCİ ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE ANILDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet