Dolar 32,2449 -0.14%
Euro 34,7980 -0.13%
Gram Altın 2.429,75 0,20%
Çeyrek Altın 4.035,00 0,20%
Yarım Altın 8.070,00 0,21%
Tam Altın 16.006,05 -0,49%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
ÇAĞRI MERKEZİ EĞİTİMİNİ TAMAMLAYANLARA SERTİFİKA

ÇAĞRI MERKEZİ EĞİTİMİNİ TAMAMLAYANLARA SERTİFİKA

ABONE OL
21 Aralık 2019, 10:18:30

İŞKUR ile Enerji Telekomünikasyon Hizmetleri AŞ arasında düzenlenen İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Mesleği Eğitimini tamamlayan kursiyerler için sertifika töreni yapıldı.

Kursiyerlere belgelerini veren Vali Dr. Ozan Balcı, başarılarının devamını dileyerek kursiyerleri tebrik etti. Enerji Telekomünikasyon Hizmetleri Çağrı Merkezini gezerek firma sahibi Semih Bozkurt ve yönetici Gökhan Güler’den bilgi alan Vali Dr. Ozan Balcı,  çağrı alıcı kursiyerlerle de sohbet ederek yaptıkları işler hakkında bilgiler aldı.

Vali Dr. Ozan Balcı, bir müşterinin çağrı talebini dinledi. Çağrı merkezinin önemli ve anlamlı bir iş yaptığını belirterek, firma sahibi ve yöneticilerine Tokat’ın istihdamına sağladıkları önemli katkıları nedeniyle teşekkür eden Vali Dr. Ozan Balcı, çağrı alıcıları ile sohbetinde “Sizleri tebrik ediyorum. Düzenli, tertipli, sabır ve disiplin gerektiren bir iş yapıyorsunuz. Sizlere kazasız belasız güzel işler diliyorum.” dedi.

Vali Dr. Ozan Balcı, 300 kişiye istihdam sağlayan Enerji Telekomünikasyon Hizmetleri Çağrı Merkezinde istihdamın daha da arttırılması için yapacakları çalışmalarda kendilerine tam destek vereceğini söyledi.

Programa Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve İŞKUR Müdürü Bekir Fındık katıldı.

DİKKAT!  Abd Şirket Kurulum için Gereklilikler
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet