Dolar 32,2820 0.01%
Euro 35,0484 -0.13%
Gram Altın 2.474,37 0,33%
Çeyrek Altın 4.061,00 -0,15%
Yarım Altın 8.122,00 -0,14%
Tam Altın 16.168,21 0,35%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
BASKETBOL TAKIMINA ANA SPONSOR  ÖZGEM GRUP SAHİP ÇIKTI

BASKETBOL TAKIMINA ANA SPONSOR ÖZGEM GRUP SAHİP ÇIKTI

ABONE OL
26 Şubat 2018, 06:45:14

Hasan Hüseyin Koç: “Ben yolcu değil, hancıyım. Ben sadece samimiyet istiyorum.” 

Tokat’ımızı Deplasmanlı Bölgesel Basketbol Ligi’nde temsil etmeye hazırlanan Tokat Olimpik Spor Takımı’nın bu ligde mücadele etmesi için Basketbol Federasyonuna 15 bin lira yatırması gerekiyordu. Son süreçte bu meblağın yatırılmasında sıkıntı yaşanınca kamuoyuna açık çağrı yapılmış, basın mensupları da bu çağrıyı kitleselleştirmişti.

ÖZGEM GRUP OLAYA EL ATTI

            Basın mensuplarının da gündeme getirdiği konu, Tokatspor’da Başkanlık yapmış, hali hazırda Asbaşkan olarak Yönetimde devam eden, konut sektöründe Tokat’a yatırımları olan ÖZGEM GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Koç’un dikkatini çekti. Konuya duyarsız kalmayan Koç, Kulüp Yetkilileri ile temas kurdu. Basketbol İl Temsilcisi Erhan Bozyel, Basket Takımı Başantrenörü İlkay Yazarer, Yardımcı Antrenör Kahraman Ataman ile görüşen Hasan Hüseyin Koç, Federasyona yatırılması gereken meblağı üstlendi ve Cuma günü itibariyle bu meblağ Federasyona yatırıldı. Ligde mücadele etmesinin önündeki engel kaldırıldı.

ANA SPONSOR OLDU

            ÖZGEM GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Koç, Tokat Olimpik Spor Takımı’nın ligde mücadele etmesinin önündeki engeli kaldırmasının üzerine bir de ANA SPONSOR oldu. Takımın ÖZGEM GRUP adı altında ligde mücadele etmesinin kararı verildi. Yeni sezonda ÖZGEM GRUP BASKET TAKIMI olarak ligde mücadele edecek.

            ÖZGEM GRUP Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda ÖZGEM GRUP Basket Takımının Yönetiminde Başkanlığını da üstlenen Hasan Hüseyin Koç, geçen hafta sonu Cumartesi günü sabahı Takım oyuncularını, Antrenörlerini, Basketbol İl Temsilcisi ile Basketbolu seven, destekleyen isimleri kahvaltıda bir araya getirdi. Tokat protokolünden İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, Şube Müdürleri Ömer Besler, Oktay Düzen, Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürü İhsan İkinci, bu zamana kadar maddi ve manevi katkılarını eksik etmeyen Sinan İşeri, TSO Meclis Başkanı Ali Özer ve Başkan Vekili Erol Can ilimizin basın mensupları kahvaltıda bulundular ve Basket Takımının yanında olduklarının mesajını verdiler.

DİKKAT!  SODES’İN TOKAT’A ÖNEMLİ KATKILARI OLACAK

            Balkon Kafe’deki kahvaltının ardından ÖZGEM GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Koç bir açıklamada bulundu. Tokat’a değer katacak sportif faaliyetlere destek konusunun boynunun borcu olduğunu dile getiren Koç “bütün Tokat halkının bu şekilde düşünmesini istiyorum. Biz Tokat’a işadamı olarak geldik. Ben aslen Tokatlıyım, İstanbul’da faaliyet gösteriyorum ancak Tokat’a olan sevdamdan dolayı buradayım. Memleketimi seviyorum. Tek istediğim şey samimi olarak memleketimize değer katacak bu tür faaliyetlere destek olmamızdır. Destek oluyormuş gibi yapıp, destek olmadan bazı kesimlerin içinde yer almak adına bir ortamda bulunanları da esefle kınıyorum. Bizim hepimizin gerçekten destek olması gerekiyor. Biz Dünya’da Türkiye, Türkiye’de Tokat anlayışıyla elimizden geldiği kadar desteklememiz gerekiyor.” Dedi.

“BEN HANCIYIM”

            Hasan Hüseyin Koç, kendisinin Tokatlı olarak yolcu değil, hancı olduğuna dikkat çekti ve “ben yolcu değil, hancıyım. Bunun altını çizmek istiyorum. Ben hancıyım. Bu memlekete dışardan sıcak sermaye ile gelip, Tokat’ın sermayesini üzerine sermaye ekleyerek yatırım yapıp, hem ticari hem sosyal faaliyetlerde destek olmak için geldim. Başkaca bir beklentisi olanlar varsa, bilsinler ki ben Tokat’ın çocuğuyum, futboluna, basketboluna, voleyboluna, köy derneklerine varana kadar Tokat’a elimden geldiğince destek olacağım.” dedi.

“SAMİMİYET İSTİYORUM”

            Sporun futboluyla, basketboluyla bir taraftar topluluğuna hitap ettiğini ve insanların deşarj olduğunu vurgulayan Hasan Hüseyin Koç, “ben sadece samimiyet istiyorum. İstanbul’da 26 yıldır Gümrük Müşavirliği ile uğraşıyorum. Bizim memleketimizden Yayladalı (Biskeni) köyündenim. Ben memleketime dönerken 26 yıl önceki özlemle geldim. Oradaki ticari faaliyetlerimde de bir sorun yok. Burada da istesem bir firmaya yerimi verir, kat karşılığı alır otururdum. Ama benim derdim o değil, benim derdim Tokat’a yatırım yapmak, sıcak para ile istihdam sağlamaktır. İnşaatlarımda kullanılan malzemeyi başka kimseler gibi bayilik yapıp inşaatımda kullanmıyorum, ben Tokat’tan alıyorum. Memleketimden alış veriş yapıyorum. Ben sadece o insanların bir şeyler yapıyormuş gibi, siyasi büyüklerimizin yanında olmak adına destek veriyormuş gibi görünmeleri beni cidden üzüyor. Ama bu saatten sonra ben de her zaman karşılarında olacağız. Biz ya destek olacağız ya da destek oluyormuş gibi yapmayacağız, net olacağız. Kulübümüze her türlü desteği vereceğiz. Bu bizim görevimiz.” Dedi.

DİKKAT!  Güvenilir Alışveriş Sistemi Paykasa

BAŞANTRENÖR İLKAY YAZARER:

“BASKETBOLUN VARLIĞINI GÖSTERECEĞİZ”

            Yeni adıyla ÖZGEM GRUP BASKET TAKIMI’nın Başantrenörü İlkay Yazarer de bir açıklamada bulundu. Desteği için Hasan Hüseyin Koç’a teşekkür etti. “Ben çok teşekkür ediyorum. Bu Tokat’ımız için çok önemli bir adım. Bizim basketbol camiası olarak hayalimizdi ve bunu gerçekleştiriyoruz. Tokat’ta artık basketbol konuşulur hale gelecek. Kulübümüz Bölgesel Lig’de mücadele edecek. Amacımız takımımızı 2. Lig’e çıkarmak ve burada mücadelesini devam ettirmek. Ve aynı zamanda basketbolda bir alt yapı takımı oluşturarak basketbol ailesi oluşturmaktır amacımız. Tokat’ımızda maalesef spor kulüpleri yeterli desteği alamıyorlar. Bizim böylesi desteklere ihtiyacımız var. Biz üstte bir takım yaparak alt yapı takımlarına hedef koymak istiyoruz. Tokat’ta basketbol olduğunu göstermek için bize fırsat verdi, biz de bunun gereğini yapacak güçteyiz. İnşallah iyi yerlere hep birlikte geleceğiz. Şuan yerel ligler devam ediyor, 4. Bölgede olacağız. Ankara, Samsun, Kayseri, Amasya, Sivas illerinden gelecek İl Birincileri bizim grupta olacaklar. Takımlar kura sonrası belli olacak. Müsabakalarımız Mart ayının ikinci haftası başlayacaklar. Ben Gaziosmanpaşa Üniversitesinde Öğretim Üyesiyim, bizim üniversite takımımız Türkiye 2.si olmuştu, Avrupa Şampiyonasına gitme hakkı elde etmişti. Başarılı bir takımımız var. Bizim oluşturacağımız kadroda üniversite öğrencileri ve Tokatlı sporcularımız yer alacak. Hem üniversiteden destek alarak Tokatlı gençlerimizi de alarak takımı oluşturacağız.” dedi.

TEŞEKKÜR PLAKETİ

            Konuşmaların ardından Başantrenör İlkay Yazarer, Hasan Hüseyin Koç’a teşekkür plaketi takdim etti. Hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet