Dolar 32,5618 0.14%
Euro 34,9011 -0.31%
Gram Altın 2.438,69 0,10%
Çeyrek Altın 4.124,00 0,05%
Yarım Altın 8.388,00 0,06%
Tam Altın 16.287,41 -0,04%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
BAŞKAN ÖZCAN GÜVEN TAZELEDİ

BAŞKAN ÖZCAN GÜVEN TAZELEDİ

ABONE OL
21 Ocak 2020, 11:24:30

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Tokat Şubesi genel kurulunda mevcut şube başkanı Tayyar Özcan güven tazeledi.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Tokat Şubesi 10.Olağan Genel Kurulu 18 Ocak 2020 Cumartesi günü sendika binasında yapıldı.

Divanın oluşturulması ve saygı duruşu ile başlayan Genel Kurulun açış konuşmasını yapan mevcut şube başkanı Tayyar Özcan, sendika çalışmalarıyla ilgili bilgiler vererek bir değerlendirme yaptı. Sonrasında seçimler gerçekleştirildi.

Seçim sonucuna göre, Yönetim Kurulu Üyeliklerine Tayyar Özcan, Derya KayaBayçu, İbrahim Boyraz, Ali Rıza Sazak ve Saliha Şahin, Üst Kurul Delegeleri olarak da; Tayyar Özcan ve Derya Kaya Bayçu, seçime katılan delegelerin oylarının tamamını alarak seçildi.

Üyelere ve delegelere hitaben teşekkür konuşması yapan Tayyar Özcan, Yönetim Kuruluna yeni isimlerin katıldığını, hep beraber bir ekip ruhuyla çalışmalar yapacaklarını söyledi. Sendikalarında yönetici, işyeri temsilcisi veya üye hangi konumda olursa olsun herkesin eşit olduğunu, aralarında hiçbir fark olmadığını belirten Özcan, sendikal bürokrasi anlayışı değil, gönüllük esasına dayalı, özverili ve hiçbir kişisel beklenti içerisine girmeden, nitelikli çalışmayı yürütmeye devam edeceklerini ifade etti.

Özcan, yeni yönetim kurulunun geçmişten ve üyelerinden aldığı yetki ve güç ile çalışmalarına hızlıca  başlayacağını, her zaman olduğu gibi dil, din, renk, ırk, cinsiyet, etnik köken, siyasi ve felsefi düşünce ayrımı gözetmeksizin herkesi kucaklayan bir anlayışla çalışacaklarını belitti. Sadece kendi üyeleri için değil tüm Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçilerinin haklarının korunması ve geliştirilmesi yönünde çalışacaklarını ifade eden Özcan,  Emek ve Demokrasi mücadelesini büyüteceklerini kaydetti

DİKKAT!  SÜRÜ YÖNETİMİ ELEMANI KURSU BAŞLADI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet