Dolar 32,2948 0.1%
Euro 34,7883 -0.06%
Gram Altın 2.412,91 0,15%
Çeyrek Altın 4.017,00 -0,02%
Yarım Altın 8.034,00 -0,01%
Tam Altın 15.887,71 0,21%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
BAŞKAN ÇALIŞKAN’DAN ALMANYA’YA EKONOMİK AÇILIM

BAŞKAN ÇALIŞKAN’DAN ALMANYA’YA EKONOMİK AÇILIM

ABONE OL
14 Ağustos 2018, 20:44:09

Avrupa Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Yüceşan, çabalarının Tokat-Almanya arası köprü oluşturmak, yatırımcıları Tokat’a yönlendirerek ticari ilişkileri güçlü tutmak olduğunu belirtti. MHP İl Başkanı Onur Çalışkan da Tokat’taki pazar payının Almanya’da yaşayan hemşerilerimize sunulacağı bir ortamın kurulması için elinden geleni yapacağını belirterek, “Ben Tokat’a yatırım yapılması adına her zaman öncülük etmeye hazırım. Ticaretin bu kadar gerilediği şehrimizde; Avrupa Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne yatırımlarınızı şehrimize getirmeniz için elimizden her ne geliyorsa yapmaya, partim ve şahsım adına hazır olduğumu bilmenizi isterim.” dedi.

            Avrupa Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Yüceşan, Milliyetçi Hareket Partisi Tokat İl Başkanı Onur Çalışkan’ı makamında ziyaret etti.

            Başkan Yüceşan, Avrupa Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  olarak Almanya Köln şehrinde düzenleyecekleri “Tokat’lılar Gecesine” tüm hemşerilerini davet etti.

            17 Kasım 2018 de Almanya Köln Şehrinde yapılacak olan Tokatlılar Gecesine 20 bin Tokatlının katılımlarını beklediklerini ifade eden Avrupa Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Yüceşan, “Sizler aracılığı ile de tüm Tokatlı hemşerilerimizi düzenleyeceğimiz bu organizasyonumuza bekliyoruz. Katılımlarınız bizleri ziyadesiyle onurlandıracaktır. Bizler Almanya’da Tokatlılar olarak güçlü bir aileyiz sizlerin de desteği ile gücümüze güç katacağız. Bizler birlik ve beraberlik için bu görevdeyiz. Her zaman söylediğimiz gibi Tokat Almanya arası köprü oluşturmak tüm çabamız. Yatırımcılarımızı Tokat’a yönlendirmek, ticari ilişkilerimizi güçlü tutmak. Neden orada kazanılan paralar Tokat’a yatırım olarak dönmesin. Bizler gayemizi inşallah gerçekleştireceğiz. Tabi bunu da sizin gibi değerli Başkanlarımız bizlere Tokat’ta öncülük ederek hedefimize ulaşacağız.” diye konuştu.

            Milliyetçi Hareket Partisi Tokat İl Başkanı Onur Çalışkan, ise ziyaretlerinden oldukça memnuniyetlerini dile getirerek, “Bizler Tokat’ta sadece başkanlık koltuklarına oturmak için seçilmedik. Tüm hemşerilerimizin yarasına merhem olmak bizlerin en önde gelen görevidir. Almanya’da yaşayan hemşerilerimizin yatırımlarının Tokat’ta olması için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Malumunuz Tokat’ın en büyük sorunlarından bir tanesi işsizlik. Ben şahsım adına bu konuda yani yatırım yapılması adına her zaman öncülük etmeye hazırım. Tokat’ta ticari boyutun neredeyse durma noktasına geldiği şu günlerde ticaret yapanlar aldığı ürünlerini satamıyorlar, sattığı ürünleri aynı paraya alıp yerlerine koyamıyorlar, nakliye durmuş durumda, bir memur şehri olan Tokat’ta konut satışları bile tamamen durmuş noktada. Bu kadar ticaretin gerilediği şehrimizde sizin gibi kutsal bir göreve öncülük ettiğiniz Avrupa Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne yatırımlarınızı şehrimize getirmeniz için elimizden her ne geliyorsa yapmaya partim ve şahsım adına yapmaya hazır olduğumuzu bilmenizi isterim.” dedi.

DİKKAT!  Google Play Store Nedir? Nasıl İndirilir ve Kullanılır? - 2021

            Başkan Çalışkan, Tokat’ta bulunan iş adamlarına, iş verenlere müteahhitlere, üreticilere, çiftçilere kısacası Tokat’ta bulunan tüm yatırımcılara da orada bir stant kurmaları, kendi ürünlerini satışa sunabileceği, tanıtımlarının yapılabileceği yani Tokat’taki pazar payını Almanya’da yaşayan hemşerilerimize sunacağı bir ortamın kurulması içinde elimden geleni yapacağımı bilmenizi isterim.

Nazik ziyaretlerinizden ötürüde ayrıca teşekkür ederim.” dedi.

 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet