Dolar 32,3707 0.12%
Euro 35,3368 0.14%
Gram Altın 2.328,74 0,36%
Çeyrek Altın 4.204,00 0,29%
Yarım Altın 8.138,00 0,28%
Tam Altın 15.682,37 -0,29%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Google Play Store Nedir? Nasıl  İndirilir ve Kullanılır? – 2021

Google Play Store Nedir? Nasıl İndirilir ve Kullanılır? – 2021

ABONE OL
07 Mart 2021, 17:02:39

Google Play Store, şayet android işlemci ile çalışan bir cihaza sahipseniz, uygulamaları bu indirme mağazasından indirmek zorundasınız. Birçok uygulama, Google Play Store sayesinde telefona yükleme şansı buluyoruz. 

Yaşadığımız çağda en büyük ve en çok kullandığımız teknoloji hiç kuşkusuz elimizden düşürmediğimiz akıllı telefonlar. Android işletim sistemiyle çalışan telefonların mağazası da Google Play Store.

Fakat telefonlarımıza indirdiğimiz bu uygulamaların yaratıcıları, yazılımcılar ya da meraklıları tarafından geliştirilen bu uygulamaların ücretsiz olanları olduğu kadar belli bir ücret mukabilinde satın alabildikleriniz de mevcut. 


Ancak yazılımcılar ve meraklıları tarafından geliştirilen uygulamaların hem ücretli hem de ücretsiz olanları vardır. Ücretsiz olanlar direkt yüklenebilir iken ücretli olanlar için kredi kartları ile ilgili uygulamaları satın alabilirsiniz.

Bilgi paylaştıkça güzeldir diyerek, başlıyorum; 

image1

Google Play Store Nedir?

Google Play Store ile Android marketin bizlere sunduğu birçok uygulamaya hemen sahip olabilirsiniz. İyi ama, Google Play Store tam manasıyla ne işe yarıyor? 

Telefonunuzda yüklü olan Google Play Store sayesinde, Android işletim sistemi bulunan mobil cihazınıza bir birinden iyi geliştirilmiş pek çok uygulamayı test etmeye başlayabilirsiniz. 

Google Play Store mağazasında birbiriden popüler oyunlar ve sosyal medya uygulamalarının yanı sıra, bankaların mobil uygulamalarına ulaşmanız da mümkün. Hatta bazı üniversitelerin geliştirmiş olduğu uygulamalar sayesinde, ders çalışma imkanına dahi sahip olabiliyorsunuz. 

Google Play’den oyunlar indirin

Google Play Store’un, şüphesiz ki en iyi özelliklerinden bir tanesi oyunlar indiriyor olabilmenizdir. Menüde bunun için çok fazla seçenek bulunmaktadır. Ücretsiz oyunlar, ücretli oyunlar, popüler oyunlar, en çok hasılat yapabileceğiniz oyunlar başta olmak üzere aradığınız her şeye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Google Play Store sayesinde tüm bu uygulamaları tek bir yerden çok kolay indirip, kullanmaya başlayabilirsiniz. İçinde çok fazla farklı seçenek olmasından dolayı, neyi aramak istiyorsanız onu rahatlıkla bulabilirsiniz. 

DİKKAT!  Trabzon Çelik Kapı Hizmeti

Google Play Store’dan kredi kartı ile alışveriş yapabiliyorsunuz

Kredi kartı bilgilerinizi Google Play’e girdiğiniz takdirde, otomatik olarak kredi kartınız sisteme tanımlanacaktır. Sonraki aşamada ücretli bir uygulama edinmek istediğinizde, otomatik olarak kredi kartınızdan çekilir ve istediğiniz uygulamaya kolay bir şekilde sahip olabileceksiniz. 

Uzun lafın kısası; Google Play, çok fazla imkanı tek çatı altında sunmasından mütevellit, hiçbir sıkıntılı durum yaşamadan mobil cihazınızdan her şekilde yönetebilirsiniz. Ayrıca tavsiye bölümlerinde bulunan uygulamaların keşfini yapmaya başladığınız andan itibaren, güzel vakitler geçirmenizin önünde hiçbir engel kalmayacaktır. İyi eğlenceler diliyorum… 

Google Play Store APK indir – https://indirgeek.com/play-store/

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri