Dolar 32,3400 -0.07%
Euro 34,8790 0.06%
Gram Altın 2.393,27 -0,15%
Çeyrek Altın 4.019,00 0,37%
Yarım Altın 8.038,00 0,37%
Tam Altın 15.834,02 0,07%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
“AŞK İLE” TOFSAD

“AŞK İLE” TOFSAD

ABONE OL
09 Nisan 2018, 11:55:52

Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneğinin (TOFSAD) her ay gerçekleştirmiş olduğu etkinlikler çerçevesinde Nisan ayı konukları Larende Fotoğraf Derneği Başkanı Feyzullah Tunç ve Anadolu Selçuklu Fotoğraf Derneği Başkanı Mustafa Binol, Larende Fotoğraf Derneği üyesi Emir Bağcı ve Anadolu Selçuklu Fotoğraf Derneği Üyesi Ali Can’dı.

            Larende Fotoğraf Derneği Başkanı Feyzullah Tunç, “Hz. Hüseyin’e Ağıt” ve “Hüzünlü Bakışlar” isimli sunumunu gerçekleştirdi. Tunç’un Iğdır’da her sene Muharrem ayında gerçekleşen Aşure etkinliklerinde yaşadıklarını anlattığı Hz. Hüseyin’e Ağıt isimli sunumu sonrasında etkinliği izlemeye gelen konukların sorularını cevapladı.

            Anadolu Selçuklu Fotoğraf Derneği Başkanı Mustafa Binol ise, “Aşk ile” isimli sunumunu gerçekleştirdikten sonra “Fotoğrafta Etik” ve “Fotoğraf Okuma” konularında fotoğraf severleri bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Binol, “Tokat gerek doğası gerekse tarihi açısından fotoğraflanma konusunda son derece zengin. Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği bu güzellikleri yapmış olduğu etkinliklerde ve gezilerde fotoğraflarla ülkemize duyurmaya çalışıyor. Bu güzel Anadolu şehrinin daha fazla göz önde olması için bizlerde üzerimize düşen ne gerekiyorsa yapmaya hazırız ve yapacağız da. Ben kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

            Sunumlar sonrasında Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği (TOFSAD) Başkanı Sefa Genç ve Başkan yardımcısı Süleyman Üzümcü misafirlere TOFSAD ve fotoğraf severlere verdiği bilgilerden ve katkılardan dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

            Fotoğraf Sanatçıları Derneği (TOFSAD) Başkanı Sefa Genç yaptığı açıklamada, “Her ay gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizin bu ay ki konukları Larende Fotoğraf Derneği Başkanı Feyzullah Tunç ve Anadolu Selçuklu Fotoğraf Derneği Başkanı Mustafa Binol’du. Her iki dernek başkanımızda bizi kırmayarak Konya ve Karaman’dan ilimize geldiler. Ayrıca Larende Fotoğraf Derneği üyesi Emir Bağcı ve Anadolu Selçuklu Fotoğraf Derneği Üyesi Ali Can beylerde konuklarımızdı. Her iki dernek başkanımız gerek tecrübelerini gerek yaşadıklarını sunumlarla anlatarak fotoğraf ve fotoğrafçılık konusunda bizleri aydınlattılar. FİAP Dünya Kupasında Larende Fotoğraf Derneği Başkanı Feyzullah Tunç ağabeyimiz ve Anadolu Selçuklu Fotoğraf Derneği Başkanı Mustafa Binol ağabeyimizle aynı takımda, gerek ülkemize gerek dünyaya derneklerimizi duyurmak için işbirliği içerisinde var gücümüzle çalışacağız. Her iki başkanımıza da çok teşekkür ediyorum.” dedi.

DİKKAT!  GÖNLÜNÜZ RAHAT, İÇİNİZ FERAH OLSUN

            Etkinliğin ikinci gününde Konya ve Karaman’dan gelen misafirler Tokat’ın tarihi ve turistik yerleri gezdirildi.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet