Dolar 32,5924 0.1%
Euro 35,0273 0.48%
Gram Altın 2.426,20 0,12%
Çeyrek Altın 4.127,00 0,17%
Yarım Altın 8.380,00 0,18%
Tam Altın 16.294,20 -0,61%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
GÖNLÜNÜZ RAHAT, İÇİNİZ FERAH OLSUN

GÖNLÜNÜZ RAHAT, İÇİNİZ FERAH OLSUN

ABONE OL
22 Eylül 2020, 10:43:25
Vali Balcı’nın yeni eğitim öğretim yılı mesajı:

Okullarda gerekli sağlık ve güvenlik tedbirlerinin alındığını söyleyen Vali Dr. Ozan Balcı, “Okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve eğitim camiamız, titiz ve hassasiyetle eğitim öğretime hazır. Gönlünüz rahat, içiniz ferah olsun.” dedi.

Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı, 2020-2021 eğitim öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Balcı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Yeni bir eğitim öğretim yılına daha başlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. 21 Eylül’de başlayan yeni eğitim öğretim yılının çocuklarımıza, gençlerimize, velilerimize, öğretmenlerimize, eğitim camiamıza ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Yüz yüze eğitimin başlamasını sizler gibi biz de çok özledik. Evlatlarımızın birlikte İstiklal Marşı okuyup, okul bahçelerinde koşmalarını, cıvıltılarını, neşelerini, okul koridorlarını doldurmalarını kısacası normal hayatı çok özledik.

Yeni eğitim öğretim yılında uzaktan eğitimle birlikte yüz yüze eğitim, bazı sınıf seviyelerinin okulla buluşması ile kısmen de olsa başlamış olacak. Okullarda öğrencilerimizi görmek, böyle bile olsa güzel bir başlangıç.

Sevgili öğrencilerimiz ve değerli velilerimiz, okullarımızda gerekli sağlık ve güvenlik tedbirlerini aldık. Okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve eğitim camiamız, titiz ve hassasiyetle eğitim öğretime hazır. Gönlünüz rahat, içiniz ferah olsun.

Değerli öğretmenlerimiz, okul yöneticilerimiz ve eğitim camiamız, bugünümüzü ve yarınlarımızı imar ederek daha müreffeh kılmak adına sevgiyle, sabırla, şefkatle, merhametle ve fedakârlıkla yürüttüğünüz tüm çalışmalarınız ve emeğiniz bizler için çok değerlidir. Pandemi sürecinde başladığımız uzaktan eğitim döneminde sarf ettiğiniz gayret hem öğrencilerimizin akademik gelişimlerinin kesintiye uğramaması hem de psikolojik olarak güçlü kalabilmeleri noktasında ciddi bir rol üstlendi. Özverili çalışmalarınızın bu eğitim öğretim yılında da aynı şekilde devam edeceğinden şüphemiz yoktur. Yüz yüze eğitim uygulamalarının salgınla mücadele kapsamında da sağlıklı bir şekilde sürdürülebilmesi için öğrencilerimize yapacağınız rehberlik çok değerli. Destek ve gayretleriniz için teşekkür ediyorum.

DİKKAT!  Malatya Seçim Sonuçları 2023

Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim öğretim yılının ülkemize, milletimize, Tokat’ımıza ve eğitim camiamıza, başarılarla dolu, hayırlı bir yıl olmasını temenni ediyor; değerli öğretmenlerimize, geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimize ve Tokatlı hemşehrilerime sağlık, huzur ve başarılar diliyorum.”

vali ozan balcidan resmi ilan genelgesi
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet